Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

109 ervaringen

- 12 maart 2015 - Marc DC

Het was zeker de moeite. Met het plan in de hand lopen we nooit verloren en hebben alles gezien. Het weder viel wel wat tegen maar ondanks dit, bedankt.

- 24 februari 2015 - karine maes

De wandeling was zeer geslaagd. Le touquet is een aanrader en zeer afwisselend, zowel strand,mooi stadje en omgeving.

- 21 januari 2015 - Jan VDS

Zeer mooie wandeling.Zeker een aanrader. Gewoon doen

- 8 november 2014 - Jan M.

Mooie afwisselende wandeling met zowel een kennismaking met de stad als met de omgevende natuur. Een aanrader, vooral als de zon schijnt.

- 27 oktober 2014 - L DeB

De wandeling is zeer goed uitgestippeld. we hebben deze gedaan op zondagvoormiddag, dan is het zeker een aanrader.

- 21 oktober 2014 - debaene arlette

heel toffe wandeling we hebben er van genoten ( groep van 16 personen )en een gelukje het weer was prachtig we hebben ook de wandeling langs de vesten van montreuil sur mer gedaan super !

- 28 september 2014 - BOETS JOS

Mooie wandeling, we hebben le touquet plage nu echt eens gezien. Hele mooie huizen, mooi volk, de aangename zee en het mooie stadje, heel mooi !

- 20 september 2014 - Gilberte Van Ackere

Prachtige wandeling die veel facetten van de stad laat zien. We zijn er aan begonnen aan de haven, en daardoor hadden we wat moeite om de dienst voor toerisme te vinden, maar anders zeer goed aangeduid. Zeker aan te raden!

- 16 september 2014 - romain goorman

mooie wandeling met veel afwisseling. Wegaanduiding is over het algemeen goed. Heel wat bankjes onderweg. Een aanrader.

- 30 augustus 2014 - willy stevens

Mooie en toffe wandeling met vooral veel variatie: mooie huizen, natuur, water, duinen, bloemen enz. Een aanrader !

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?