Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

109 ervaringen

- 3 september 2016 - Annick Deschouwer

Zeer leuke wandeling waarbij het natuurgedeelte bij eb (en mét staalblauwe hemel)voor mooie foto's zorgde. Afstand ideaal, ook met kinderen. Ik kom zeker terug naar deze site voor andere wandelroutes / steden. Bedankt!

- 16 augustus 2016 - De Baecke Erik

leuke wandeling, ideaal van afstand, dus vlot te doen voor iedereen. Zeer gevarieerd: architectuur, stad, en natuur.

- 12 augustus 2016 - VERSYP Robert

Mag ik jullie feliciteren met deze gebruiksvriendelijke wandelroute.Wij hadden geluk met de weergoden zodat wij werkelijk hebben genoten van deze trip en in het byzonder van de vele toeristische bezienswaardigheden welke in de gids werden toegelicht.PROFICIAT.

- 2 augustus 2016 - sven mehauden

Super leuke wandeling door Le Touquet. Het is een lange wandeling via de haven en duinen maar leuk om te doen, ook het begin met de hotels Westminster en Hermitage is leuke. Zeker het restohuisje Village Suisse even voorbijlopen, heel tof. Ook de vuurtoren in de buurt van de Westminster even voorbijlopen-)

- 24 mei 2016 - Respeel Christel

Mooie wandeling, afwisselend langs duinen, stad gedeelte, park en haven. Wij hebben de wandeling gedaan in mei bij mooi weer. Zeker een aanrader. Smaakt naar meer.

- 23 maart 2016 - karel durnez

mooie wandeling. eerste deel en laatste deel van de wandeling door de villawijken is mooi. stuk langs het strand bij mooi weer waarschijnlijk ook mooi. zeker een aanrader

- 23 februari 2016 - Herman Van Hove

Wij hadden niet zoveel geluk als onze collega's op deze route. Het heeft de ganse tijd niet geregend, maar gegutst. We zijn letterlijk afgedropen en zijn naar Boulogne-sur-Mer gereden om daar de onderwaterwereld te bewonderen terwijl we zelf droog bleven. Nausicaa is de moeite waard maar duur !

- 8 januari 2016 - An Declerck

De wandeling geeft mooi weer waar Le Touquet voor staat; mondain, natuur en amusement. We waren er in de kerstvakantie en er was een gezellige drukte. We hebben ervan genoten!

- 17 december 2015 - Sven

Wandeling gedaan in december. mooie wandeling, eenvoudig te volgen via plannetje. Prachtig door natuurgebied. De moeite waard als wandeling.

- 21 mei 2015 - Gerrit Nijhof

Le Touquet straalt het oude mondaine uit als je de route begint. Het parkje in het begin is de moeite waard. Verwarrend is de start waarin geschreven wordt dat je rechts moet als je het hotel Westminster ziet. De bedoeling is dat je voor dit hotel de afslag neemt. Het village Suisse wat beschreven wordt is voorbij het hotel. Maar na dit klassieke begin ga je ongemerkt over na het moderne gedeelte met een prachtige boulevard en leuke haven. Het is zeker de moeite waard maar je moet ogen wel goed de kost geven om de schoonheid te zien.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?