Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

109 ervaringen

- 8 oktober 2017 - Eveline

Zeer mooie rustgevende wandeling, vooral het stuk van de haven naar de dijk.Zonder jullie route hadden we dit nooit ontdekt. Genoten van de prachtige natuur. Bij het binnenkomen van het stadje was er markt en dat was dan een gezellige drukte. De wandeling zullen we zeker nog meermaals doen en is zeker een aanrader

- 26 september 2017 - mik

gratis parking in straat van tennishal praktisch aan start wandeling. Het mooiste stuk van wandeling is wel van de haven tot aan de dijk , prachtige natuur , rustig om dan nadien bij t einde van de wandeling nog te genieten van 't stadje .

- 31 juli 2017 - Demarest Frank

mooie wandeling door het stadje

- 29 juli 2017 - karel en nicole

Zeer mooie wandeling langs zowel de gezellige straten als door. de natuur. Deze reisroutes zijn een aanrader.

- 18 juli 2017 - luc norman

Zeer mooie, rustige wandeling. We kwamen nu op plaatsen die we anders niet zouden gezien hebben. Een aanrader!

- 27 juni 2017 - Herman en Dominique

Zéér prachtige (stads) wandeling, in de natuur, bij goed weer echt een aanrader. 1 minpuntje: de winkelstraat op de route Boulevard Daloz is minder, maar daarentegen moet je zeker Rue Saint-Jean aandoen, veel meer winkels. Prachtige route, met dank aan Reisroutes.be

- 26 juni 2017 - luc

Prachtige wandeling met alles erop en eraan. Natuur en villa's, het zit er allemaal in. Op donderdag is er markt tot omstreeks 11u. Wandeling gemaakt midden juni. Het was er super rustig.

- 31 mei 2017 - marc

Super mooie wandeling. Gemakkelijk te volgen adh van het bijgevoegde plannetje. Voorzie wel wat versnaperingen als je met kinderen op toer bent. Tijdens de wandeling langs de kust kom je geen winkels tegen.

- 25 april 2017 - Julien Cornelis

Aan te raden wandeling, zeker op donderdag, wanneer er markt is in de Rue Jean Monnet (overdekt halfrond marktgebouw). Wandeling met aangename afwisseling: stad en natuur.

- 27 maart 2017 - Dejaegher B

Heel mooie route en duidelijk beschreven, een aanrader voor jong en minder jong. Ook een strandwandeling kan er nog bij.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?