FB

Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

95 ervaringen

- 17 mei 2018 - MAHIEU

Dankzij de duidelijke gids, hebben we Le Touquet Paris-Plage van een andere kant gezien dan enkel het stadscentrum, mooi !!! De moeite waard om te doen, een aanrader dus !

- 15 mei 2018 - Marc Vermandere

Mooie wandeling

- 13 mei 2018 - Hilde De Ruysscher

Zeer duidelijke én interessante wandeling zowel wat natuur als architectuur betreft!

- 22 maart 2018 - Goemaere Hans

Heel mooie wandeling. Je doorloopt alle facetten van de stad: centrum, strand, duinen, groene zone met authentieke villa's. Goede wegbeschrijving. Wandeling is een aanrader.

- 19 november 2017 - Xavier Baeten

Schitterende wandeling met veel variatie: mooie gebouwen, natuur, enz. Enkel opletten als je na de strandwandeling terug de stad in moet, daar best naar straatnaam kijken om juiste straat in te gaan (tussen oranje appartement en Normandische villa staat er vermeld, en je vindt een stuk vroeger dan waar je werkelijk moet zijn, ook een orangje appartement).

- 10 november 2017 - Patrick

Mooie wandeling vooral langs de kust, mooie kerk en stadhuis, voor de rest toch een beetje vergane glorie. De weg naar Le Touquet Paris-Plage met de auto is al een aanrader op zich.

- 8 oktober 2017 - Eveline

Zeer mooie rustgevende wandeling, vooral het stuk van de haven naar de dijk.Zonder jullie route hadden we dit nooit ontdekt. Genoten van de prachtige natuur. Bij het binnenkomen van het stadje was er markt en dat was dan een gezellige drukte. De wandeling zullen we zeker nog meermaals doen en is zeker een aanrader

- 26 september 2017 - mik

gratis parking in straat van tennishal praktisch aan start wandeling. Het mooiste stuk van wandeling is wel van de haven tot aan de dijk , prachtige natuur , rustig om dan nadien bij t einde van de wandeling nog te genieten van 't stadje .

- 31 juli 2017 - Demarest Frank

mooie wandeling door het stadje

- 29 juli 2017 - karel en nicole

Zeer mooie wandeling langs zowel de gezellige straten als door. de natuur. Deze reisroutes zijn een aanrader.

Gratis stadswandeling Le Touquet downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?