Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

107 ervaringen

- 12 maart 2021 - Filip Waelkens

👍👍👍👍SUPER

- 29 november 2019 - Devrieze Bénédicte

Dit was een prachtige wandeling! Het was voor ons een daguitstap vanuit Brugge en aangezien wij er nog nooit geweest waren wilden wij er het maximum uithalen :) De wandeling was zeer gevarieerd, natuur, zee, ... Ze duurde ongeveern 1u1/2 dus zeker niet te lang maar voldoende om alles gezien te hebben. Een échte aanrader en voor herhaling vatbaar!

- 4 november 2019 - johan Dauwens

Dik in orde

- 23 oktober 2019 - De Grauwe lut

Zeer interessante gids rond opaalkust!

- 23 augustus 2019 - Hubert Loosveldt

ok

- 22 juni 2019 - Joël Desplenter

Dit is inderdaad een heel mooie wandeling waar zowel de natuur als de vele mooie gebouwen een plaats krijgen. Het bijhorend plannetje was zeer welkom vooral om de startplaats te vinden, want momenteel is de "Place de l'Hermitage" en de omgeving ervan één grote bouwwerf van wegenwerken en de daaruit volgende omleidingen.

- 21 mei 2019 - Jan Yperman

Een mooie en zeer afwisselende wandeling. Opmerking: als je de Zeedijk verlaat (5) sla je linksaf in de rue Jean Monnet. Het oranje appartementsgebouw is niet meer oranje! TIP: een ommetje (eigenlijk niet echt) brengt ons via de rue de Phares naar de boulevard Daloz. In die avenue des Phares zie je het prestigieuze Westminster hotel, de 'village Suisse' en de woning van de Franse president en zijn eega! In de boulevard Daloz staan enkele van de mooiste villa's. Dat is een beter alternatief dan de avenue John Whitley enz … (richting 'Le Phare').

- 16 december 2018 - Erik Smet

Heel mooie wandeling in het natuurpark en het chique Le Touquet

- 24 november 2018 - Carlos Van Vynckt

Zeer mooie wandeling alles goed te vinden Prachtig!

- 5 oktober 2018 - Hugo L.G. Peeters

Goede wandeling die een idee geeft van deze badplaats

Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 4 gangen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?