Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

109 ervaringen

- 22 april 2022 - Guy Germanes

Wij hebben verleden week de routes van de gids gevolgd; Het is een duidelijke gids. De Opaalkust is een boeiende streek.

- 29 juli 2021 - chris van den heuvel

Le Touquet was door de drukte wat overweldigend. Dankzij de reisgids konden we toch een gestructureerd bezoek brengen aan deze architectureel interessante stad. Je ziet met de wandelingen van reisroutes toch altijd dingen die anders aan je aandacht ontsnappen.

- 12 maart 2021 - Filip Waelkens

👍👍👍👍SUPER

- 29 november 2019 - Devrieze Bénédicte

Dit was een prachtige wandeling! Het was voor ons een daguitstap vanuit Brugge en aangezien wij er nog nooit geweest waren wilden wij er het maximum uithalen :) De wandeling was zeer gevarieerd, natuur, zee, ... Ze duurde ongeveern 1u1/2 dus zeker niet te lang maar voldoende om alles gezien te hebben. Een échte aanrader en voor herhaling vatbaar!

- 4 november 2019 - johan Dauwens

Dik in orde

- 23 oktober 2019 - De Grauwe lut

Zeer interessante gids rond opaalkust!

- 23 augustus 2019 - Hubert Loosveldt

ok

- 22 juni 2019 - Joël Desplenter

Dit is inderdaad een heel mooie wandeling waar zowel de natuur als de vele mooie gebouwen een plaats krijgen. Het bijhorend plannetje was zeer welkom vooral om de startplaats te vinden, want momenteel is de "Place de l'Hermitage" en de omgeving ervan één grote bouwwerf van wegenwerken en de daaruit volgende omleidingen.

- 21 mei 2019 - Jan Yperman

Een mooie en zeer afwisselende wandeling. Opmerking: als je de Zeedijk verlaat (5) sla je linksaf in de rue Jean Monnet. Het oranje appartementsgebouw is niet meer oranje! TIP: een ommetje (eigenlijk niet echt) brengt ons via de rue de Phares naar de boulevard Daloz. In die avenue des Phares zie je het prestigieuze Westminster hotel, de 'village Suisse' en de woning van de Franse president en zijn eega! In de boulevard Daloz staan enkele van de mooiste villa's. Dat is een beter alternatief dan de avenue John Whitley enz … (richting 'Le Phare').

- 16 december 2018 - Erik Smet

Heel mooie wandeling in het natuurpark en het chique Le Touquet

Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

Een 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light' met weinig hellingen en korte afstanden, geschikt voor elke wandelaar. Verblijf in een 3* hotel in Hardelot, tussen Boulogne en Le Touquet. Reisdatum: 28/07/2022.

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

Met deze wandelvakantie aan de Côte d'Opale verken je met Geert de kust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Afwisseling troef met wandelingen aan de kust en het binnenland. Afreisdata 2022: 1 en 8 oktober.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?