Ervaringen "Cartagena, wandelen door 1000'en jaren geschiedenis"

13 ervaringen

- 22 juni 2024 - Willy Cristael

Topgids

- 19 juni 2024 - Geert Verschaeve

Fantastische reisgids. Ik was sowieso van plan om volgend jaar met de elektrische wagen naar Spanje te reizen ipv met het vliegtuig. Dit om toch iets “groener” op onze bestemming te komen. Deze reisroutes komen daar fantastisch bij van pas. Met oprechte dank, Geert

- 19 juni 2024 - Jolanda Roepers

Murcia is een mooie stad en veel groter dan we dachten. Er is veel te bewonderen en winkelen kan je ook heel goed. Hier willen we terug komen

- 4 maart 2024 - Waterman M

Top!!

- 3 maart 2024 - Annelies Wille

Heel gebruiksvriendelijke reisgids. Voor een klein bedrag van 10 euro kan je deze volledig downloaden en starten aan je rondreis of er bepaalde zaken uithalen om te bezichtigen. De info en stadswandelingen (met plan) zijn heel duidelijk.

- 15 februari 2024 - Jolanda Roepers

Goede tip ook dit plekje gaat zeker bezocht worden bedankt

- 12 september 2022 - Haesendonckx

zeer goed beschreven en leerrijk

- 22 juni 2022 - Hinion Rudy

Bedankt voor de mooie routes in Spanje en België. Door deze informatie hebben we al veel prachtige zaken ontdekt die we wellicht zelf niet gevonden zouden hebben. We kijken verder uit naar de nieuwe gegevens die we in de toekomst willen ontvangen. Bedankt Mvgr. Rudy

- 26 mei 2021 - Ronny

Zeer leuke tips om te doen

- 17 februari 2021 - J neliss

Mooie gids, waardevol

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet. Inclusief een huurwagen (all-in verz.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.

Gratis preview rondreis Valencia - Murcia downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?