Complete reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Een bruisende stadswandeling door Reims"

376 ervaringen

- 12 december 2016 - Wilhelmina Brooijmans

Leuke wandelroute, niet al te lang maar je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden en er blijft tijd over om de horeca van reims te bezoeken.

- 7 december 2016 - Evy Van Steelandt

Goed uitgestippelde wandelroute langsheen de bezienswaardigheden van Reims. Zeker gebruiken!

- 24 oktober 2016 - Van Nueten

Het is een mooie wandeling waarbij toch langs de belangrijkste gebouwen van Reims wordt gewandeld. De extra wandeling naar de basiliek is de moeite waard. Evenzeer nuttige tips bij de wandeling.

- 17 oktober 2016 - Werner Buls

We hebben de brochure gebruikt en was een ideale en correcte gids gedurende ons 2 daags verblijf in Reims

- 11 oktober 2016 - Marja

Mooie stadswandeling. Ook de parkeertip van de P+R was ideaal.

- 10 oktober 2016 - leon

Mooie wandeling alles ligt bijna op deze wandelweg. spijtig dat de meeste champagnehuizen een buitje buiten het centrum liggen Doen zou ik zeggen

- 8 oktober 2016 - Marleen

bedankt voor de mooi uitgestippelde stadswandeling. Het is een aanrader

- 5 oktober 2016 - Myriam

Mooie wandeling om iets van Reims te ontdekken. De extra wandendeling naar de kerk is een aanrader. De basiliek van Reims staat in de steigers en ook aan de binnenkant wordt hard verbouwd. Het bijzondere kerkje in de route zou, naar mijn mening, opgenomen moeten worden in de eerste route. Nu hebben we ruim 30 minuten extra gewandeld naar het kerkje, terwijl we er vanaf de basiliek van Reims, sneller naar toe hadden kunnen wandelen.

- 3 oktober 2016 - Verclyte Dirk

Voorgestelde stadswandeling gevolgd zoals beschreven. Goede ervaring in combinatie met uitgebreide reisgids. We hadden het gevoel Reims gezien te hebben. Mooie wandeling, zeer afwisselend. Voor iemand die zijn trips goed voorbereid is de beschrijving een basis om verder uit te bouwen.

- 27 augustus 2016 - Verhees - Delvaux Daniëlle

Gewapend met ons plan en de gedownload gids trokken we door de stad onder een gloeiende zon. Vooraf deden we een rondrit met het toeristisch treintje (wat trouwens bij elke citytrip die we ondernemen een zeer praktisch initiatief blijkt te zijn).Te voet konden we ons direct een idee vormen van wat ons te wachten stond.Zeer duidelijk en gemakkelijk te volgen gidsje. We hadden pech bij de overdekte markt: geen ambiance wegens het augustusverlof, maar qua architecturale renovatie knap.

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?