Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: van Atomium tot Chinees Paviljoen"

135 ervaringen

- 8 september 2014 - Mia Van Looy

Wij hebben met onze single vereniging een wandeling door de straten van Brussel gedaan. De informatie die we via reisroutes ontvangen hadden waren heel duidelijk zodat we niet verdwaald konden stappen. We zijn gelijkertijd een bezoek gaan brengen aan het Koninklijk Paleis en het Vlaams Parlement. Bedankt

- 2 september 2014 - V. Pappaert

Degelijk uitgestippelde en informatieve route die je enigszins kan differentiëren met een zijpad door het Ossegem Park of de andere paden door het park van Laken. De uitgestrekte grasperken maken van het park een ideale picnic plaats, die, eenmaal je verwijderd bent van de drukke Parklaan, koninklijke rust en statigheid uitstralen.

- 20 augustus 2014 - Eveline

Start wandeling aan Atomium was beetje moeilijk te vinden vonden we, daarna leuke, korte, afwisselende wandeling. Jammer dat Chinees Paviljoen al tijdje dicht is, wel leuk daar in de tuin wandelen, waar we daar ook hebben gepicknickt!

- 19 augustus 2014 - CDG

Mooie wandeling. Wij hebben er een picknick aan gekoppeld, heel leuk!

- 15 augustus 2014 - D & F

Mooie korte wandeling rond atomium in groene omgeving. Atomiumrestaurant was echter gesloten om 18.00u !!!! We hadden nochtans gereserveerd.

- 21 juli 2014 - Jacques Vandromme

Mooie wandeling met veel groen. Gemakkelijk te volgen met gekregen plannetje!

- 6 juni 2014 - Geert Vandendriessche

Het is interessant om een plannetje te kunnen volgen, zodat we een zekere structuur in de bezoeken kunnen leggen. Mvg Geert.

- 19 mei 2014 - Ludo

Leuke wandeling en goed beschreven. Is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

- 13 mei 2014 - PAUL ROMMELAERE

Heel leuk om te doen. Een verrassende ervaring.

- 12 mei 2014 - marian jung-van Zilfhout

9 mei 2014 Mooie wandeling door de parken en wat een geluk dat de Koninklijke Serres open waren! Mooi stukje Brussel en nu maar hopen dat het Chinese paviljoen weer opgeknapt wordt. Dan komen we vaker naar Brussel vanuit Nederland.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?