Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: van Atomium tot Chinees Paviljoen"

135 ervaringen

- 8 september 2015 - Els

Mooie wandeling in rustig en verrassend groen kader. De kinderen hebben een andere kant van Brussel ontdekt. Nadien een lekkere wafel in Bruparck ! Ben met de metro gegaan maar zou een volgende keer toch met de wagen komen (sneller en goedkoper).

- 26 juli 2015 - Marino C.

De route toont mooie monumenten maar ik zou toch meer de paatjes in het park bewandelen dat ook naar de monumenten gaat.

- 19 mei 2015 - chantal

park en serres prachtig nog gratis parkeerplaats gevonden aan het oude vrt gebouw (wel op een dinsdag) plannetje eventueel iets meer straatnamen zetten! spijtig dat japanse toren en chinees paviljoen gesloten waren

- 18 mei 2015 - Plompen

mooie ervaring, nog veel groen in BXX Leen.

- 10 mei 2015 - nicole

Een leuke wandeling. Serres waren prachtig. Geen gratis parkeerplaatsen maar aan parking B 5 € voor een ganse dag en plaats in overvloed valt goed mee. Hebben ervan genoten en gaan nog een paar wandelingen doen in de toekomst.

- 6 mei 2015 - MDL

heel verrassende wandeling, het Osseghempark was heel verrassend en ook de groene oase van het park van Laken. Echt een ontdekking. Ik vraag me af waarom het monument van Leopold I is afgesloten. Jammer dat je tot bij zo een mooie bezienswaardigheid niet kan komen. Ik hoop dat de stad dit weer snel openstelt. Bedankt euroreisen.be voor deze prachtige wandeling en idee.

- 6 mei 2015 - walter Jacobs

Was mooie wandeling doch spijtig dat Japanse toren en Chinees paviljoen gesloten waren. Wandeling zeker doen.

- 5 mei 2015 - Nikie Vanhamel

Een hele mooie wandeling, echt het bezoeken waard!De route was heel goed aangegeven en bracht je ook op minder bekende plaatsen. Zeker voor herhaling vatbaar, vooral omdat er zoveel groen te zien was in onze hoofdstad.

- 4 mei 2015 - Dominic Van Oosterwyck

Prachtige wandeling in een groene omgeving van onze hoofdstad. Meer dan de moeite waard en de combinatie met de serres van Laken was een schot in de roos. Puur genieten van en heel mooi stukje Belgie.

- 2 mei 2015 - kopen stany

mooie wandeling , de serres van laken mooi en ook nog atomium bezocht echte aannrader zoveel groen in brussel !!! gewoon doen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?