FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: van Atomium tot Chinees Paviljoen"

123 ervaringen

- 5 juni 2018 - Danny De Braekeleer

Deze wandeling valt wat tegen. Het Chinees paviljoen, het standbeeld van Leopold zijn helemaal vervallen en de Japanse toren is gesloten. Heel druk verkeer aan het Koninklijk paleis.

- 12 mei 2017 - Bob

Voor ons de eerste keer in Brussel, gelijk het Atomium bezocht leuk begin van de wandeling wat we daarna gedaan hebben. De Serres van de Koning waren ook open op deze dag 27 April 2017 we hoorden later dat we geluk gehad hadden omdat ze niet altijd open zijn. Verder was de wandeling langs wat gebouwen van de overgebleven Wereldtentoonstelling die helaas allemaal gesloten waren. Maar het was goed weer en het was ons aangenaam, we zijn nog even door gereden naar het Centrum van Brussel waar we bij het Paleis van de Koning zijn geweest. Nog de Kerk van de Koning waar de kinderen gedoopt zijn binnen geweest en natuurlijk naar het grote plein op terras gezeten en Manneke Pis gezien! Dit laatste was even schrikken het manneke was wel erg klein! Ha Ha. Maar verder Mooi allemaal hoor! Voor ons was het een geslaagde dag, en komen zeker nog eens terug voor een volgende wandeling.

- 10 mei 2017 - Bob

Voor ons de eerste keer in Brussel, gelijk het Atomium bezocht leuk begin van de wandeling wat we daarna gedaan hebben. De Serres van de Koning waren ook open op deze dag 27 April 2017 we hoorden later dat we geluk gehad hadden omdat ze niet altijd open zijn. Verder was de wandeling langs wat gebouwen van de overgebleven Wereldtentoonstelling die helaas allemaal gesloten waren. Maar het was goed weer en het was ons aangenaam, we zijn nog even door gereden naar het Centrum van Brussel waar we bij het Paleis van de Koning zijn geweest. Nog de Kerk van de Koning waar de kinderen gedoopt zijn binnen geweest en natuurlijk naar het grote plein op terras gezeten en Manneke Pis gezien! Dit laatste was even schrikken het manneke was wel erg klein! Ha Ha. Maar verder Mooi allemaal hoor! Voor ons was het een geslaagde dag, en komen zeker nog eens terug voor een volgende wandeling.

- 15 maart 2017 - Peter

Mooie wandeling die je langs mooie bezienswaardigheden brengt. Misschien kan ze uitgebreid worden met een passage door de parken.

- 12 november 2016 - Tom

hele mooie wandeling langs het park van laken en het atomium die echt de mooie kant van Brussel laat zien ipv de gure oude gebouwen in centrum Brussel, in combinatie met de Harry Potter expo was het een zeer aangename dag.

- 29 oktober 2016 - Marc

Deze tocht verricht per fiets. Dit was een mooie ervaring. De beschrijving was zeer informatief.

- 13 mei 2016 - zjul

Mooie groene wandeling. Jammer dat de serres niet bereikbaar waren van de drukte. We hebben dan maar de kerk en het prachtig oude kerkhof van Laken erbij genomen (crypte ook gesloten).Zeer de moeite; met prachtige reuze grafmonumenten van bekende personen. Ook meer dan de moeite.

- 27 april 2016 - vandenheede christian

Zeer mooie wandeling en gecombineerd met een bezoek aan de serres. Zou de wandeling ook meer door de parken laten gaan. Op naar de volgende wandeling bedankt.

- 8 september 2015 - Els

Mooie wandeling in rustig en verrassend groen kader. De kinderen hebben een andere kant van Brussel ontdekt. Nadien een lekkere wafel in Bruparck ! Ben met de metro gegaan maar zou een volgende keer toch met de wagen komen (sneller en goedkoper).

- 26 juli 2015 - Marino C.

De route toont mooie monumenten maar ik zou toch meer de paatjes in het park bewandelen dat ook naar de monumenten gaat.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?