FB

Ervaringen "Berlijn stadswandeling langs alle hoogtepunten + kaart"

253 ervaringen

- 5 augustus 2018 - Raats Raymond

De reisroute van Berlijn was heel duidelijk en goed te volgen. Zo weet je tenminste waar je begint en eindigd. 1 tip !. Huur een fiets en alles gaat veel vlotter en minder vermoeiend. Een fijne citytrip dankzij reisroutes.

- 2 augustus 2018 - Klarinda

Duidelijke en prachtige rondwandeling door het mooie Berlijn

- 25 juli 2018 - Erwin

Ik heb erg genoten van de stadswandeling, ik ben op plekjes geweest die ik anders echt niet had gezien. Duidelijke beschrijving van de route en je ziet daadwerkelijk heel veel van de highlights van Berlijn. In de wandeling zit een stukje waar op dit moment wordt gebouwd en je dus een soort omleiding moet zien te vinden. Betreft het stuk bij het muziekinstrumentenmuseum. Was goed te doen overigens. Nogmaals, erg leuke wandeling. Hartelijk dank daarvoor.

- 24 juli 2018 - Petra

Zeer duidelijke reisgids die je nog meer zin in je vakantie laat hebben! Als wij ergens naar toe gaan kijk ik altijd op de site van reisroutes of er van onze bestemming een reisgids is. Tot nu toe altijd gelukt 😊

- 14 juli 2018 - Nathalie Houfflijn

Ik heb de stadswandeling met de hoogtepunten van Berlijn gemaakt. Dit was voor mij de ideale wandeltocht om alles te zien en de dingen over de gebouwen e.d. te weten te komen. Ideaal qua afstand, uitleg als parcours. De wandeling schepte orde in de grote stad die Berlijn is.

- 21 juni 2018 - Winters helena

Zeer correcte en eenvoudig uitgelegde stadsgids die de belangrijkste bezienswaardigheden aandoet. Tip : de stadplannen zelf zouden iets meer namen mogen bevatten, maw iets uitgebreider mogen zijn.

- 12 juni 2018 - Brigitte HENDRICKX

Beste, De stadswandeling was gewoon geweldig, de duidelijke uitleg van jullie reisroutes-gids en het prachtige weer maakte van ons midweek Berlijn een onvergetelijke reis.. We hadden enkel wat pech met de vele werken die er bezig waren. Bedankt voor de mooie route en ik kijk al uit naar onze volgende reis. We zullen dan zeker weer gebruik maken van jullie diensten :-)

- 11 juni 2018 - Willy Vandyck

Deze reisgids valt volledig in de smaak. Overzichtelijk en handig in gebruik. De kaartjes zijn misschien iets te weinig overzichtelijk door de vele zwarte genummerde rondjes.

- 28 mei 2018 - Van der Auwera Jan

In de straat recht over de ingang van het Mauerpark vind je veel restaurantjes . Indisch , Vietnamees , Mexicaans aan een zeer schappelijke prijs

- 22 mei 2018 - Toon

Mooie route, langs de meeste hoogtepunten van Berlijn. Je hoeft hem niet in één keer te lopen maar kan hem gemakkelijk opsplitsen. Prima toer.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?