FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

225 ervaringen

- 7 september 2020 - claudine placke

de wandelroute was duidelijk en leuk, een mooi plekje in het park ontdekt. Ondanks corona tijden op een rustige plaatsje iets kunnen drinken. Helaas door de sterke wind was het veer, overzet, gesloten - dat was spijtig; misschien melden bij de wandelroute dat bij sterke windsnelheid de overzet niet kan! bedankt.

- 8 augustus 2020 - Trees

heel goeie, gedetailleerde gids met duidelijke informatie over de bezienswaardigheden

- 21 oktober 2019 - Philippe Servais

Schitterend en overzichtelijk Heel praktisch...heel veel dank

- 7 juni 2019 - Frans F van de Wal

heel leuke stadswandeling, een aanrader

- 7 januari 2019 - raevens

Ik had enkel de preview aangevraagd, en moet de volledige gids nog bestellen Ik vind het vooral handig dat het knooppunt wandelingen zijn, in een afstand dat voor bijna iedereen haalbaar is, de tips vooraan rond openbaar vervoer zijn zeker van toepassing

- 14 november 2018 - Sabine Vandezande

Heel leuke gids, ook langs minder gekende plaatsen. Een aanrader om een dagje aan zee te plannen

- 17 oktober 2018 - Jeannine

Zeer duidelijke gids

- 20 september 2018 - steyaert lucien

Bij dienst cultuur haalden we een plan maar dit was zeer onduidelijk reden waarom we onze wandeling niet verder gezet hebben. Fout van ons "reisroutes" niet gebruikt te hebben. Van eigen fouten leert men en weten we 100% dat we voortaan altijd "reisroutes" gebruiken want uit ervaring zijn deze uitgestippelde wandelingen steeds enorm correct.

- 13 maart 2018 - Jurgen en Anja

Toffe wandeling, waardoor je op minder bekende plaatsen komt in de stad Makkelijk te doen met het kaartje en de beschrijving. Je passeert vele terrasjes en winkels, dus voor elk wat wils.

- 8 maart 2018 - Katrien

Heel leuke en afwisselende wandeling. Zal hem zeker nog eens doen in de zomer.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?