Ervaringen "Wandeling door Lissewege, verken het witte dorp"

247 ervaringen

- 29 mei 2017 - Eddy

Voor de eerste keer in het dorp geweest t.g.v.plechtige communie. Ik stond versteld van de prachtige huisjes en de mooie kerk. Zeker het bezoeken waard !

- 19 mei 2017 - Freddy

Schitterende omgeving. Mogelijkheden te over om te stoppen voor een hapje of een drankje.

- 15 mei 2017 - LVH

Mooie wandeling, de verlenging tot Ter Doest is zeker een meerwaarde.

- 14 mei 2017 - Bouckhout Peter

mooie wandeling in het rustieg en pittoreske Lissewege

- 28 april 2017 - Dewil Fr

Een heel prettige ervaring. Na 45 jaar, ik heb een deel van mijn legerdienst doorgebracht in Lissewege, ben ik er weer geweest en het Witte Dorp Lissewege heeft mij heel aangenaam verrast! Prachtig hoe dit dorp is uitgegroeid tot een toeristische bezienswaardigheid.

- 4 april 2017 - Raphael

Een heel mooie wandeling. Bijzondere omgeving en landschappen.

- 28 maart 2017 - Harry

Wat een teleurstelling ... op een half uurtje waren we uitgekeken.Ook vrij eentonig.

- 28 maart 2017 - Herman

Hebben dank zij deze beschrijving een prachtige wandeling gemaakt. Mooie landschappen en de abdij is zeker een aanrader. Ook toffe cafeetjes en restaurantjes in Lissewege zelf.

- 13 november 2016 - DUMONT R

Duidelijke info en vnl prima begeleiding voor de wandelroute

- 9 november 2016 - Jean-Pierre Cornelis

Mooie wandeling dwars door Lissewege én naar de abdij Ter Doest. Voor onze vrienden een eerste kennismaking met het witte dorp. Duidelijke bewegwijzering en interessante uitleg.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?