FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

213 ervaringen

- 28 april 2017 - Dewil Fr

Een heel prettige ervaring. Na 45 jaar, ik heb een deel van mijn legerdienst doorgebracht in Lissewege, ben ik er weer geweest en het Witte Dorp Lissewege heeft mij heel aangenaam verrast! Prachtig hoe dit dorp is uitgegroeid tot een toeristische bezienswaardigheid.

- 4 april 2017 - Raphael

Een heel mooie wandeling. Bijzondere omgeving en landschappen.

- 28 maart 2017 - Harry

Wat een teleurstelling ... op een half uurtje waren we uitgekeken.Ook vrij eentonig.

- 28 maart 2017 - Herman

Hebben dank zij deze beschrijving een prachtige wandeling gemaakt. Mooie landschappen en de abdij is zeker een aanrader. Ook toffe cafeetjes en restaurantjes in Lissewege zelf.

- 13 november 2016 - DUMONT R

Duidelijke info en vnl prima begeleiding voor de wandelroute

- 9 november 2016 - Jean-Pierre Cornelis

Mooie wandeling dwars door Lissewege én naar de abdij Ter Doest. Voor onze vrienden een eerste kennismaking met het witte dorp. Duidelijke bewegwijzering en interessante uitleg.

- 7 oktober 2016 - benoit cools

Bedankt voor deze mooie uitgetekende reisroute Wij hebben er een mooie namiddag van gemaakt. Het is een prachtig dorp en omgeving. Wij beschouwen het als een geslaagde reis Doe zo verder

- 7 oktober 2016 - RAES BERNARD

ik heb mijn ogen uitgekeken hoe mooi het is in lissewege; ik ga volgend jaar terug met het lichtjesfeest. dankzij de stadswandelroute heb ik een prachtige namiddag gehad.

- 16 september 2016 - joost

een prachtige route in een zeer mooie omgeving met een gezellig dorpje. We hebben ervan genoten. alvast bedankt

- 11 september 2016 - Anne Cresens

Prachtige wandeling in een prachtige omgeving! Een mooie mix van cultuur, natuur en kunst! Lissewege, Ter Doest en de beeldenroute zijn het ontdekken meer dan waard! Wandeling zonder problemen afgelegd.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?