FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

209 ervaringen

- 10 juni 2017 - koen vandommele

mooie streek en authentiek dorp om te wandelen. Nog leuker als je het kan combineren met een etentje in één van de plaatselijke restaurants. Een aanrader

- 29 mei 2017 - lanssens erik

Zeer goed meegevallen mooie wandeling Was fantastische dag voor ons. Een van de mooiste dorpen

- 29 mei 2017 - Eddy

Voor de eerste keer in het dorp geweest t.g.v.plechtige communie. Ik stond versteld van de prachtige huisjes en de mooie kerk. Zeker het bezoeken waard !

- 19 mei 2017 - Freddy

Schitterende omgeving. Mogelijkheden te over om te stoppen voor een hapje of een drankje.

- 15 mei 2017 - LVH

Mooie wandeling, de verlenging tot Ter Doest is zeker een meerwaarde.

- 14 mei 2017 - Bouckhout Peter

mooie wandeling in het rustieg en pittoreske Lissewege

- 28 april 2017 - Dewil Fr

Een heel prettige ervaring. Na 45 jaar, ik heb een deel van mijn legerdienst doorgebracht in Lissewege, ben ik er weer geweest en het Witte Dorp Lissewege heeft mij heel aangenaam verrast! Prachtig hoe dit dorp is uitgegroeid tot een toeristische bezienswaardigheid.

- 4 april 2017 - Raphael

Een heel mooie wandeling. Bijzondere omgeving en landschappen.

- 28 maart 2017 - Harry

Wat een teleurstelling ... op een half uurtje waren we uitgekeken.Ook vrij eentonig.

- 28 maart 2017 - Herman

Hebben dank zij deze beschrijving een prachtige wandeling gemaakt. Mooie landschappen en de abdij is zeker een aanrader. Ook toffe cafeetjes en restaurantjes in Lissewege zelf.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?