FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

213 ervaringen

- 24 augustus 2017 - Martine boutsen

Dit was een super wandeling. We hadden geluk..er was nu ook de kunstroute. Heel mooi en zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Héél lekker gegeten in de pepermolen! Kortom het was een mooie dag.

- 17 augustus 2017 - Marie-Ann Janssens

aangename, rustige wandeling met prachtig panorama. Abdij Ter Doest met de aanwezige kunst is zeker een aanrader. Een leuke ervaring!

- 13 augustus 2017 - wilf

Telkens weer een heerlijke ervaring, dàt is Lissewege. Zelfs zonder de beeldenwandeling! Een aanrader in elk seizoen.

- 12 augustus 2017 - Vancompernolle JP

Zeer mooie route met tal van bezienswaardigheden.Ook mooie en fijne eet gelegenheden.Het zicht van op de toren is formidabel.

- 11 augustus 2017 - Leo Ponteur, 29/7/2017

Het polderdorp heeft grotendeels zijn blanke charme behouden.Bijzonder goede en rijke opstelling van beelden in de boomgaard te Lissewege. In het Infokantoor ernaast was wel geen informatiefolder beschikbaar. We zijn ook naar Ter Doest gereden: beelden en tiendenschuur maken de omweg waard. Hebben er uitstekend gegeten.

- 10 augustus 2017 - Marc

Bedankt voor jullie mooie, leerrijke wandelroute in dit prachtige, unieke dorp ! In de zomer heb je er als bonus nog eens alle kunst bij. De kerktoren beklimmen is een uitdaging, maar bij mooi weer zeker een must : wat een uitzicht ! We hebben tijd tekort gehad en zullen zeker nog eens terug gaan !

- 7 augustus 2017 - Vermeulen Philip

Zeer mooie wandelroute. Wel is abdij Ter Doest ook een aanrader. Lissewege is een prachtig,dorp. Zeker de moeite.

- 5 augustus 2017 - LAGAE Hugo

Zeker eens de moeite om eens te doen en de tentoonstelling van de beelden zowel buiten als binnen in de kerk onder andere, is een meerwaarde. Een gezellig aangenaam dorp om eens aan te doen en de wandelroute van reisroutes is correct en ge steekt er iets van op

- 4 augustus 2017 - Hilde Rouzeré

Dit was weer thuis komen ! Schitterend dorp, zalige wandeling. En eindigen met lekkere verse garnaalkroketten op het terras van 't Werftje in Zeebrugge.

- 3 augustus 2017 - Godelieve Verschueren

We genoten van beide fietstochten en bezochten ook de beeldententoonstelling in Lissewege bij een tussenstop. Op 21/7 jaarlijks prachtig vuurwerk in Blankenberge. Kortom: een weekend was té kort.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?