FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

209 ervaringen

- 25 september 2017 - tanghe-dubus

waren het weekend 16-17sept.2017 met vrienden in lissewege hebben genoten van de wandeling in het dorp waar vershillende kunstenaars tentoon stelden, alsook de wandeling langs het kanaal tot aan ter doest.een aanrader

- 16 september 2017 - Myriam

Wandeling gemaakt op 7 september, het zonnetje was van de partij. We hadden gekozen voor de lange route maar spijtig genoeg was de dijk langs de vaart afgesloten. We hebben dan even voorbij afslag naar "Ter Doest" toch nog over dijk op zijpad langs kanaal kunnen lopen. Mooie wandeling, prachtige omgeving en prachtige beelden!!!

- 3 september 2017 - Conny De Meulemeester

Voor herhaling vatbaar, zeker nog eens op een mooie nazomerdag. Het snoepwinkeltje riep jeugdherinneringen op. We maakten een fietstocht met jong en oud(er) die we zelf uitstippelden ahv de knooppunten, reden tot Wenduine en terug. Prachtige polderstreek met nog heel wat groen, gelukkig maar.

- 2 september 2017 - Marijke

Ik zocht cultuur en natuur en kwam zo bij jullie wandeling terecht. Het fotogenieke dorp en de beeldenroute maakten er een verrassende ontdekking van. Ook de uitgebreide wandeling naar de abdij was zeker de moeite. Een ideale plek om even te verpozen ook. En voor herhaling vatbaar.

- 29 augustus 2017 - Juliette

Heel prachtige dag en veel genoten van het mooie Lissewege met zijn Beeldenroute..iets om meerdere malen te bezoeken..rust en schoonheid..

- 27 augustus 2017 - Peggy Boen

een mooie wandeling die we deden met ouders van 80-plus;zodoende konden we de kleine toer wandelen met hen en de grotere lus met de jongeren onder ons, heel goede uitleg over dit klein mooie dorp, veel kunst langs het traject en we konden de officiele opening meemaken van de nieuwe A11 autoweg met onze fiets,we deden heel het fietstraject van dit evenement. Wij komen zeker terug om nog andere fietsroutes te doen rondom lissewege. Een heel goed hotel "de goedendag" fijne gastronomie en goed slaapcomfort.

- 24 augustus 2017 - Martine boutsen

Dit was een super wandeling. We hadden geluk..er was nu ook de kunstroute. Heel mooi en zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Héél lekker gegeten in de pepermolen! Kortom het was een mooie dag.

- 17 augustus 2017 - Marie-Ann Janssens

aangename, rustige wandeling met prachtig panorama. Abdij Ter Doest met de aanwezige kunst is zeker een aanrader. Een leuke ervaring!

- 13 augustus 2017 - wilf

Telkens weer een heerlijke ervaring, dàt is Lissewege. Zelfs zonder de beeldenwandeling! Een aanrader in elk seizoen.

- 12 augustus 2017 - Vancompernolle JP

Zeer mooie route met tal van bezienswaardigheden.Ook mooie en fijne eet gelegenheden.Het zicht van op de toren is formidabel.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?