FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

213 ervaringen

- 13 maart 2018 - Frank Ruttens

Het is zalig toeven in Lissewege, dat is algemeen geweten. Maar met deze gids in de hand ligt de eerste zonnige uitstap van de lente in 't verschiet!

- 13 maart 2018 - Guido Strobbe

Gewoonweg PRACHTIG! Een gezellige en héél mooie wandeling.

- 10 januari 2018 - peeters

Eerste keer Lissewege was een zeer positieve ervaring. Zeer mooi dorp. mooie wandeling, zou nog mooier geweest in de zomer periode, komen zeker nog eens terug

- 5 oktober 2017 - Linda Lievens

Laatste weekend op zaterdag 23 september 2017 langsgeweest voor de combinatie van het culturele en culinaire en sportieve in het mooie Lissewege. Het was niet de eerste keer, maar het blijft een mooie plek om te bezoeken. Jammer maar er waren dan al heel wat werken weggehaald of ze waren bezig. Dus een laatste weekend langsgaan is te laat als je het zo bekijkt, en misschien een tip, de wandeling uitbreiden voor de bezoekers die wat meer willen stappen en dit ook meenemen als suggestie in het "tentoonstellingsboekje". Indien mogelijk deze uitgebreide wandeling ook wat meer variëren. Langs de treinroute en de vaart is tof maar eerder eentonig. Maar niettemin een topdorp!

- 25 september 2017 - tanghe-dubus

waren het weekend 16-17sept.2017 met vrienden in lissewege hebben genoten van de wandeling in het dorp waar vershillende kunstenaars tentoon stelden, alsook de wandeling langs het kanaal tot aan ter doest.een aanrader

- 16 september 2017 - Myriam

Wandeling gemaakt op 7 september, het zonnetje was van de partij. We hadden gekozen voor de lange route maar spijtig genoeg was de dijk langs de vaart afgesloten. We hebben dan even voorbij afslag naar "Ter Doest" toch nog over dijk op zijpad langs kanaal kunnen lopen. Mooie wandeling, prachtige omgeving en prachtige beelden!!!

- 3 september 2017 - Conny De Meulemeester

Voor herhaling vatbaar, zeker nog eens op een mooie nazomerdag. Het snoepwinkeltje riep jeugdherinneringen op. We maakten een fietstocht met jong en oud(er) die we zelf uitstippelden ahv de knooppunten, reden tot Wenduine en terug. Prachtige polderstreek met nog heel wat groen, gelukkig maar.

- 2 september 2017 - Marijke

Ik zocht cultuur en natuur en kwam zo bij jullie wandeling terecht. Het fotogenieke dorp en de beeldenroute maakten er een verrassende ontdekking van. Ook de uitgebreide wandeling naar de abdij was zeker de moeite. Een ideale plek om even te verpozen ook. En voor herhaling vatbaar.

- 29 augustus 2017 - Juliette

Heel prachtige dag en veel genoten van het mooie Lissewege met zijn Beeldenroute..iets om meerdere malen te bezoeken..rust en schoonheid..

- 27 augustus 2017 - Peggy Boen

een mooie wandeling die we deden met ouders van 80-plus;zodoende konden we de kleine toer wandelen met hen en de grotere lus met de jongeren onder ons, heel goede uitleg over dit klein mooie dorp, veel kunst langs het traject en we konden de officiele opening meemaken van de nieuwe A11 autoweg met onze fiets,we deden heel het fietstraject van dit evenement. Wij komen zeker terug om nog andere fietsroutes te doen rondom lissewege. Een heel goed hotel "de goedendag" fijne gastronomie en goed slaapcomfort.

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?