FB

Ervaringen "Wandeling Lissewege, het witte dorp"

209 ervaringen

- 12 augustus 2018 - janssens

Zoals elke reisgids die ik al eens gebruikte, is deze ook weer een pluimpje waard. Ik blijf altijd uitkijken naar een volgende nieuwsbrief vol leuke ideeën.

- 28 juli 2018 - Deprauw Johan

Soms moet je zoeken om de bordjes te vinden! Maar anders zijn het prachtige wandelingen.

- 1 juli 2018 - Oomen Lisette

zeer goed Lissewege is de moeite waard alleen de ter doest wandeling is eenmaal het kanaal voorbij de volgende weg terug een beetje te druk en langs de spoorweg was het gras veel te hoog dat was een beetje spijtig.

- 21 mei 2018 - delameilleure sonja

zeker binnen gaan in de soete paepe te lissewege de snoepwinkel van rudy meyns , echt een aanrader

- 16 maart 2018 - Fons

Mooi dorpje, mooie wandeling die ik van de zomer nog eens ga doen. Een aanrader!!!

- 13 maart 2018 - Devriendt

Mooie wandeling. Zal nog leuker zijn in de zomer.

- 13 maart 2018 - Frank Ruttens

Het is zalig toeven in Lissewege, dat is algemeen geweten. Maar met deze gids in de hand ligt de eerste zonnige uitstap van de lente in 't verschiet!

- 13 maart 2018 - Guido Strobbe

Gewoonweg PRACHTIG! Een gezellige en héél mooie wandeling.

- 10 januari 2018 - peeters

Eerste keer Lissewege was een zeer positieve ervaring. Zeer mooi dorp. mooie wandeling, zou nog mooier geweest in de zomer periode, komen zeker nog eens terug

- 5 oktober 2017 - Linda Lievens

Laatste weekend op zaterdag 23 september 2017 langsgeweest voor de combinatie van het culturele en culinaire en sportieve in het mooie Lissewege. Het was niet de eerste keer, maar het blijft een mooie plek om te bezoeken. Jammer maar er waren dan al heel wat werken weggehaald of ze waren bezig. Dus een laatste weekend langsgaan is te laat als je het zo bekijkt, en misschien een tip, de wandeling uitbreiden voor de bezoekers die wat meer willen stappen en dit ook meenemen als suggestie in het "tentoonstellingsboekje". Indien mogelijk deze uitgebreide wandeling ook wat meer variëren. Langs de treinroute en de vaart is tof maar eerder eentonig. Maar niettemin een topdorp!

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?