Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

201 ervaringen

- 11 december 2017 - Linda Borgers

Ik heb afgelopen vrijdag de stadswandeling gedaan: duidelijke info qua route en qua 'geschiedenis'. Ik was zeer tevreden over deze stadswandeling!

- 9 december 2017 - Jacqueline

Zeer mooie en interessante wandeling. Niet te lang en niet te kort. Juist gepast voor deze prachtige stad. Geen enkele bezienswaardigheid wordt overgeslagen. Fijn zo!

- 18 oktober 2017 - M-Rose

Wij wonen niet zo ver van Dendermonde, maar door zo een brochure, zie je de stad eens anders. Wij combineerden 2 wandelingen, Sint-Gilles Dendermonde en Dendermonde centrum. Een aanrader, veel groen en water in en rond de stad.

- 2 oktober 2017 - Johan Herreman

PRIMA BESCHRIJVING. Interessant is zeker een parking aangeven (én was gratis en op een boogscheut van een instappunt wandeling : zelfs al is het even stappen : voor een daguitstapje altijd meegenomen !) Dendermonde is zeker het bezoeken waard !

- 20 augustus 2017 - Remmery Jean-Pierre

Aangenaam verrast van de charme van deze stad. Het was een maandag, heel mooi weer en een gezellige voormiddag kunnen kuieren op de uitgebreide markt. Daarna gaan eten in de Abzajoer of zoiets en het was een uitstekende menu. Daarna nog de mooie gebouwen en het vele groen en water gaan bekijken. Kom zeker nog eens terug... een aanrader!!!

- 8 augustus 2017 - Martine De Bie

Genoten van de stadswandeling in Dendermonde. Heel verrast door de charme van deze stad. Zonder de route hadden we zeker het Zwijveke (of hoe was de naam al weer ?) gebouw en museum niet gevonden.

- 8 augustus 2017 - Annik Meert

Zeer leuke, aangename en afwisselende wandeling. Veel water, groen, oude gevels. Alle kleine musea zijn gratis te bezoeken. Prachtig statig en kleurrijk stadhuis op de Grote Markt. De ideale plek om met een streekbier te bekomen van de indrukken en gezellig na te praten. Een bijkomend ommetje langs de Brusselse Forten is een aanrader.

- 20 juli 2017 - Salome

Het was een heel mooie en interessante wandeling in een stad met een rijk architecturaal patrimonium. Ook genoeg groen in de stad met een ruim marktplein en andere gezellige pleintjes. Het is ook een stad met een boeiend historisch verleden.

- 2 mei 2017 - Luc Smolders

Erg leuke ervaring zo'n wandeling door een typisch Vlaamse stad. Een drankje op een leuk en zonnig terras achteraf maakte het een perfecte zondagnamiddag uitstap.

- 4 april 2017 - Goormans

Mooie wandeling, tof stadje , gezellig marktplein voor een terrasje, zeker met dit mooie lenteweertje !

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?