Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

203 ervaringen

- 2 mei 2017 - Luc Smolders

Erg leuke ervaring zo'n wandeling door een typisch Vlaamse stad. Een drankje op een leuk en zonnig terras achteraf maakte het een perfecte zondagnamiddag uitstap.

- 4 april 2017 - Goormans

Mooie wandeling, tof stadje , gezellig marktplein voor een terrasje, zeker met dit mooie lenteweertje !

- 25 maart 2017 - Christel

Mooi stadje. Goede wandeling. Makkelijk te volgen.

- 6 maart 2017 - jeannine van puyvelde

heldere informatie mooie wandeling: een verrassing en reeds aangeraden aan vrienden

- 5 maart 2017 - paul

19/02/2017 Mooie wandeling, met een beetje zon komen de prachtige gebouwen en woningen tot hun recht Aangenaam verrast dor het bezoek aan het toeristisch bureau Spijtig dat het Zwijveke museum niet open is op zondag. Antwoord Redactie: Beste, dat klopt niet helemaal als u beweert dat het Zwijvekemuseum niet open is op zondag. In onze teksten staat aangegeven dat Het Zwijvekemuseum op zondag open is van april tot oktober.U wou dus het museum bezoeken op zondag buiten deze periode. Straks komt april aan en het betere weer hopelijk. Dan nog een keer Dendermonde?

- 12 januari 2017 - Ely

Het was een leuke wandeling. Het is een aanrader om het stadje op deze manier te verkennen.

- 12 januari 2017 - Inge Van Wassenhove

Verrassende ontdekking van Dendermonde! Afsluiten doe je in de gezellige Irish Pub nabij de markt, of in de zomer op een terrasje natuurlijk.

- 11 september 2016 - yves

In vergelijking met verschillende andere stadswandelingen die we reeds hebben gedaan via reisroutes.be vonden we Dendermonde een beetje een tegenvaller.Maar wie niet gaat komt het natuurlijk niet te weten.

- 15 augustus 2016 - Eddy

Zeker de moeite. Ik had niet verwacht dat er in Dendermonde zoveel te zien was. Veel huizen uit het interbellum die niet vermeld worden? Wandeling gemaakt op een zondagnamiddag, mooi weer! Lekker rustig en als afsluiter een zalig terrasje!

- 13 augustus 2016 - Sonja en Gilbert

Mooie stadswandeling. Wij waren aangenaam verrast om een mooie stad zo dichtbij te vinden.

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?