FB

Ervaringen "Wandeling door Barcelona, het centrum en oude stad + kaart"

218 ervaringen

- 8 april 2018 - Ilse

Prachtige stad ! Toffe wandeling, beschrijving is zeer goed.

- 11 december 2017 - Wilfried Rombaut

Zoals altijd: zeer goede beknopte begeleiding. Ga het gebruiken als ik daar in september via een cruise aanmeer!

- 10 december 2017 - Willy Cypers

Zeer interessant. Zal hem zeker gebruiken tijdens een bezoek aan Barcelona.

- 10 december 2017 - Schryvers

Na een paar keer zelf Barcelona te hebben verkend kon ik deze wandeling met de ogen dicht volgen. Toch bleek ze hier en daar toch nog wat toe te kunnen voegen. Een paar verborgen pareltjes, een iets andere weg genomen... Bij een volgend bezoek herlees ik deze info om nog meer te genieten van deze stad.

- 10 december 2017 - Erna

Wij kennen Barcelona al een beetje, maar met deze gids in de hand en de ervaringen/tips van andere bezoekers, beschreven hieronder, hopen we de volgende keer (waarschijnlijk in het voorjaar) nog meer van de stad te zien en te genieten. Bedankt.

- 14 november 2017 - Rene Dekker

We hebben deze wandeling in 2 delen gedaan. Er is zo veel te zien en te beleven. Prachtige stad en een prima wandeling.

- 17 augustus 2017 - Kathleen Vermeersch

Wandeling was zoals we "Reisroutes" kennen dik inorde! Doe deze wandeling zeker opnieuw maar dan trek ik er meer tijd voor uit. Nu in 1 dag gedaan, niet zo'n goed idee. Ook niet meer op zondag daar heel veel gesloten is en dat maakt alles wat minder levendig. Prachtige stad maar moet in de vorm van een City-trip bezocht worden, zoals iedere grootstad trouwens.

- 31 juli 2017 - Baudewijn

48 uur in Barcelona? Of langer, maar je wenst de highlights al eens te verkennen? Dan is dit de perfecte wandeling voor je. Samen met mijn dochter spendeerde ik twee dagen in barcelona voor een concert. Mijn dochter vroeg me wat ze écht moest zien in Barcelona en deze stadswandeling was het antwoord. Heel leuk, niet te lang, maar toch lang genoeg, langs verschillende wijken en pleinen, hippe en klassieke verrassingen. Een must voor een geslaagde tweedaagse!

- 27 juni 2017 - Dirk De Coster

Een aanrader ! Het startpunt van de wandeling is het drukke plein Plaza de Catalunya, om vervolgens langs de sjieke buurt naar de Sagrada Familia te gaan en dan terug via de gezellige oude wijk naar de Ramblas. Een mooie wandeling die een goede eerste kennismaking met Barcelona mag genoemd worden.

- 15 juni 2017 - Moonen

Zeer waardevolle wandeling, wij ( ik met mijn 17 jr dochter) ook het park in opgenomen. Zeer goed te doen! Wij konden het niet zwaar noemen, maar dat ligt misschien ook aan de temperatuur/leeftijd/conditie

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?