FB

Ervaringen "Bouillon, natuur- en monumentenwandeling"

81 ervaringen

- 23 november 2018 - Filip

Mooie wandeling

- 22 november 2018 - Melissa Maho

Heel mooie wandeling langs wegjes die je niet meteen verwacht te verkennen. Zo wandelden we een steil pad omhoog achter de huizen waarbij we van een prachtig uitzicht konden genieten, daarna door een prachtig bos... De wandeling zelf bood een mooie combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis zoals het museum en kasteel van Godfried van Bouillon. De route was ook prima uitgestippeld en duidelijk uitgelegd. Voor volgende vakanties gaan we zeker ook een kijkje nemen tussen de verschillende mogelijke reisroutes. Top!

- 3 november 2018 - Stefan Meersman

Perfecte verkenning van Bouillon.

- 11 september 2018 - frederik taets

een goede en boeiende wandeling langsheen de mooiste bezienswaardigheden van bouillon . zeker een aanrader

- 21 augustus 2018 - Nele Van Acker

Een mooie wandeling door de combinatie van stad, natuur en uitzichtpunten. In het bos wel even de weg kwijt geraakt door een omver gevallen boom. Hierdoor konden we het voorziene pad niet volgen.

- 9 mei 2018 - Christine Onraedt

We beleefden een fantastische wandeldag dankzij de mooie wandelroute in en om Bouillon. We hadden een prachtige zonnige dag en maakten een tussenstop op één van de vele terrasjes langs de rivier met zicht op het kasteel . We hadden een hele dag voorzien om de stad te bezoeken en bleven nog een hele tijd nagenieten op een bankje aan de oever waar de binnenvarende kano’s naar hun aankomstplaats peddelden. We hadden tijd te kort om alles te bekijken en komen hier zeker nog terug.

- 17 april 2018 - Roland

Zeer mooie route!!

- 21 november 2017 - Lucien

Bouillon is een toffe stad en de Semois-vallei is een heel mooie natuur; wij hebben genoten niettegenstaande het weer. De gids was een goede inspiratie (hebben niet alles gedaan)

- 10 november 2017 - Hendrik

Leuke verrassende route met prachtige uitzichten!

- 10 november 2017 - Hendrik

Leuke verrassende route met prachtige uitzichten!

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis stadswandeling Bouillon downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?