FB

Ervaringen "Bouillon, natuur- en monumentenwandeling"

76 ervaringen

- 9 mei 2018 - Christine Onraedt

We beleefden een fantastische wandeldag dankzij de mooie wandelroute in en om Bouillon. We hadden een prachtige zonnige dag en maakten een tussenstop op één van de vele terrasjes langs de rivier met zicht op het kasteel . We hadden een hele dag voorzien om de stad te bezoeken en bleven nog een hele tijd nagenieten op een bankje aan de oever waar de binnenvarende kano’s naar hun aankomstplaats peddelden. We hadden tijd te kort om alles te bekijken en komen hier zeker nog terug.

- 17 april 2018 - Roland

Zeer mooie route!!

- 21 november 2017 - Lucien

Bouillon is een toffe stad en de Semois-vallei is een heel mooie natuur; wij hebben genoten niettegenstaande het weer. De gids was een goede inspiratie (hebben niet alles gedaan)

- 10 november 2017 - Hendrik

Leuke verrassende route met prachtige uitzichten!

- 10 november 2017 - Hendrik

Leuke verrassende route met prachtige uitzichten!

- 9 november 2017 - Roland

Mooie wandeling maar enkel voor geoefende wandelaars.

- 1 november 2017 - Nelly

Zeer mooie wandeling. Wel wat lastig klimmen buiten het stadsgedeelte. Niet met kleine kinderen! Wij vonden het beslist de moeite waard!

- 25 oktober 2017 - Bob

Mooie wandeling, maar inderdaad ... het stukje buiten de stad is best pittig en wellicht niet voor iedereen mogelijk.

- 23 oktober 2017 - Annie

mooie route, maar wel pittig.

- 24 augustus 2017 - marnix

mooie route, vereist wel wandelervaring en stevige stapschoenen

Ardennen (Bouillon) 4 dagen in 4* hotel

Ardennen (Bouillon) 4 dagen in 4* hotel

Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner).

Gratis stadswandeling Bouillon downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?