FB

Ervaringen "Lier: stadswandeling met een groene rand"

313 ervaringen

- 16 mei 2019 - Van Hemelryk Tine

Mooie wandeling in Lier gemaakt. Voor de middag markt bezocht en even binnen gelopen bij toeristische dienst. Wat een prachtig gebouw! "s Middags lekker en origineel croqueje gegeten, daarna genoten van de wandeling langs de vesten.

- 9 mei 2019 - Griet Witters

Vorige week deze wandeling gedaan, heel duidelijk met voldoende uitleg. Wandeling niet te lang, goed te doen voor wie minder goed te been is.

- 5 mei 2019 - Tineke Kanen

Net terug uit Lier. We combineerden de stadswandeling met een proef toer,verkrijgbaar bij de VVV,die daar Visit Lier heet. Dat betekende dat we alle mooie punten uit de stadswandeling bezochten en onderweg ergens een biertje kregen, of een 'schapenkop' bonbon die heerlijk was enz In de grote kerk kregen we ern zeer interessante rondleiding en in de kerk op het Begijnhof,genoten we van zang en dans van een groep uit Afrika. Heerlijke wandeling ! Hebben genoten. Mijn dank. Groet, Tineke

- 5 mei 2019 - Eddy

Zeer fijne wandeling! Duidelijk uitgelegd, wat zeer leuk is als je de stad totaal niet kent.... We hebben er van genoten! Lekker gaan eten in een stille straat bij een Italiaan en onze dag afgesloten (op weg naar de gratis parking) in een speeltuintje waar onze kleindochter zich nog eens goed kon uitleven. Toppie!!!!

- 1 mei 2019 - Ann

heel goede wandeling met alle hoogtepunten van Lier en ook een stuk groene vestingroute. Ontspannend en interessant!

- 25 april 2019 - Sonia vertommen

Was leuke wandeling zijn wel vertrokken van de gratis parking de mol

- 18 april 2019 - Frieda

Een wandeling vol variatie en op het einde hebben we onszelf beloond met een lekkere caves in café d'eyckenboom op de Markt. Super! Voor herhaling vatbaar...

- 14 april 2019 - Marion Wagemakers

Fijne wandelroute gids met goede tips en bijzondere bes chrijvingen.

- 10 april 2019 - Marc Verstyn

De stadswandeling Lier is heel mooi! Zeker een aanrader!

- 8 april 2019 - Chris Liekens

Wij hebben de stadswandeling gedaan met de klas. De gids en het plan was prima om de uitstap naar Lier voor te bereiden. Top!

Gratis stadswandeling Lier downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?