Ervaringen "Antwerpen: wandeling van oud naar nieuw"

259 ervaringen

- 17 augustus 2021 - Eddy

Top

- 18 juli 2021 - Karen Paemen

overzichtelijke wandeling . Zelf hebben we - om niet 2x langs de Meir en de Keizerlei te moeten lopen - de heenweg langs de Meir naar de St Annatunnel vervangen door Chinatown en de kanten van de Universiteit met de Venusstraat en de iets minder drukke straten maar wel leuke cafeetjes. Voor een iets langere wandelen kan je dan ook meteen het havenhuis meepikken vooraleer je je naar punt A begeeft. Een oversteek langs de Sint Annatunnel naar de overkant is ook een leuke ervaring, maar denk er wel aan dat het Sint-Annastrand niet meteen aan de overkant ligt

- 16 juli 2021 - Mieke Soenens

Mooi uitgewerkte wandeling. Goed gedocumenteerd . Een aanrader !

- 1 juli 2021 - Johan

prachtige wandelgids met veel tips. Aanrader.

- 10 juni 2021 - Jose Adam

We komen regelmatig heel graag naar ‘t stad, we hebben het dan ook zeer gemist. De wandeling lijkt me erg mooi maar voor ons geen verrassing. We starten altijd vanuit linkeroever en nemen de voetgangerstunnel en verkennen graag steeds een ander stukje van deze schone stad. We doen het op onze eigen manier maar kijken toch altijd uit naar jullie suggesties want daar zitten af en toe toch nog onontdekte plekjes in voor ons. Ga zo door. Proberen wij ook te doen.

- 31 mei 2021 - Lore Wittevrongel

Fijne wandeling!

- 27 mei 2021 - Luyten Peter

Wij hebben een hele mooie wandeling gedaan en vele nieuwe plekjes ontdekt. Vooral de Sint Annatunnel onder de schelde was de moeite.

- 13 mei 2021 - Monique Huys

Heel veel uitleg in jullie gids !! Mooie stadswandelingen . 1 opmerking : de openingsuren vnl van kerken en kathedraal komen niet overeen met de werkelijkheid. Paar keer voor gesloten deur gestaan . Zal wellicht met de corona te maken hebben

- 22 april 2021 - Natasja Faelens

Wij hebben 2 van de 3 wandelroutes gedaan en vonden die geweldig ! Heel duidelijk uitgelegd, geen enkele keer getwijfeld over de te volgen weg. Top gidsen van Reisroutes, zoals altijd :-)

- 5 april 2021 - Pierrot Pauly

Prima uitgelegd.

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?