Ervaringen "Antwerpen: wandeling van oud naar nieuw"

255 ervaringen

- 2 oktober 2021 - Benny Vandenreyken

Leuke wandeling van oud naar nieuw. Niet te vroeg vertrokken, zodat we ‘s middags konden pauzeren bij een eetgelegenheid. Wij kozen voor De Zeester: lekker en vriendelijke bediening !

- 11 september 2021 - Rob Veldhuis

Zeer leuke stadswandeling dor de Joodse wijk en Zurendonk. In Zurendonk heb je nog vele oude huizen.

- 5 september 2021 - Dickens Hilda

Fantastische dag beleefd in Antwerpen mede dank zij de eurowandeling!

- 31 augustus 2021 - Ilse Van Gompel

Boeiend!

- 26 augustus 2021 - Angelie

In de gids leuke tips en wandelingen in voor mij nog onbekende stadsdelen.

- 20 augustus 2021 - Ingrid Smolderen

Zeer goede route om Antwerpen te ontdekken. Goed uitgelegd - leerzaam. We hebben er een leuke dag van kunnen maken. Dank!

- 17 augustus 2021 - Eddy

Top

- 18 juli 2021 - Karen Paemen

overzichtelijke wandeling . Zelf hebben we - om niet 2x langs de Meir en de Keizerlei te moeten lopen - de heenweg langs de Meir naar de St Annatunnel vervangen door Chinatown en de kanten van de Universiteit met de Venusstraat en de iets minder drukke straten maar wel leuke cafeetjes. Voor een iets langere wandelen kan je dan ook meteen het havenhuis meepikken vooraleer je je naar punt A begeeft. Een oversteek langs de Sint Annatunnel naar de overkant is ook een leuke ervaring, maar denk er wel aan dat het Sint-Annastrand niet meteen aan de overkant ligt

- 16 juli 2021 - Mieke Soenens

Mooi uitgewerkte wandeling. Goed gedocumenteerd . Een aanrader !

- 1 juli 2021 - Johan

prachtige wandelgids met veel tips. Aanrader.

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?