FB

Ervaringen "Antwerpen: wandeling van oud naar nieuw"

191 ervaringen

- 12 oktober 2018 - Magda Polle

Een mooie ervaring, top

- 2 oktober 2018 - Ester

Prima route. Erg leuk. Kan ook niet anders in zo'n mooie stad. Veel uitleg. Ik had er 2 gedownload. Heb uiteindeling de museumroute gebruikt.

- 8 september 2018 - Brigitte bastiaens

Een mooie wandeling en duidelijk uitgelegd

- 4 september 2018 - Theo

Hele leuke, verrassende route. Zijn op delen in Antwerpen geweest die wij nog niet eerder gezien hadden.

- 2 september 2018 - lia tesselaar

We hebben veel in oud antwerpen gelopen, Was leuk, We hebben fietsen gehuurd en zijn van oud naar nieuw antwerpen gefietst, We hebben tips eruit gehaald uit de wandelroute, Helaas waren maandag de museums gesloten, Lekker gegeten en genoten van het heerlijke bier. Bedankt

- 31 augustus 2018 - Quetin francis

Prachtige wandelingen van 7,5 km Aan het strand van Sint Anneke kan je zelfs even uitrusten, zijn diverse tavernes. Wandeling is niet gemarkeerd, je moet een goede wegbeschrijving bij hebben of je kan zeker door de bosgedeelden en de zandvlakte best de rood witte GR markering volgen.

- 25 augustus 2018 - Isabelle

Het is heel mooie wandeling en we gebbeh een prachtig stukje linkeroever leren kennen waarvan we het bestaan niet afwisten. Om dat we wilden eindigen met een etentje centrum antAntwer hebben wij de wandeling in omgekeerde volgorde gedaan. Het was dus een iets grotere uitdaging om de route zo te ontcijferen. Dit is ons volledig gelukt mits wat extra metertjes wandelen. Het zou misschien leuk zijn voor anderen om ook de omgekeerde route op de website te kunnen raadplegen. InetessaInt voor mensen die op de P&R op linkeroever starten. Bedankt voor de toffe wandeling.

- 22 augustus 2018 - Goossens Mina

Leuke wandeling maar jammer dat de wandeling geen lus vormt en je weer moet keren met openbaar vervoer.

- 5 augustus 2018 - Lowie Christine

Een mooie wandeling. Zo bezochten we een ander deel van Antwerpen.

- 13 juli 2018 - Miriam

Het was een verrassend toffe wandeling. Eens een andere kijk op A twerpen letterlijk en figuurlijk. Goed te vinden met beschrijving en plannetje.Plannetje wel nodig. Soms wat uitgaan op richtingsgevoel om de uitgang van het natuurreservaat te vinden. De vlugge verbinding met de oude stad is een opsteker.

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?