Ervaringen "Stadswandeling Aken - Aachen, zie het mooiste van de stad"

357 ervaringen

- 7 juni 2019 - Jan Sels

Wanneer je een weekendje Aken overweegt is de stadswandeling ideaal. De zaterdag kan je het deel shoppen van de wandeling maken. De zondag kan je het historische deel van de wandeling doen. Aken is een mooie gezellige stad. Een aanrader! Groetjes, Jan

- 6 juni 2019 - Edgard Van de Vyver

Wij vertrekken morgen. Het zal wel OK zijn. Hadden al eerder gunstige ervaringen mat jullie stadsgidsen.

- 5 juni 2019 - H.Dopper

makkelijk om te bekomen, gratis, en heel bruikbaar

- 3 juni 2019 - Manuela Bastanie

Super stadswandeling met de perfecte info van alle bezienswaardigheden voor ons gezelschap van 4, zonder tijdverlies onmiddellijk aan onze wandeling vanuit aangegeven parking kunnen starten. Uitleg over de Dome van Aken was ook zeer interessant. Een goede mix van cultuur, shopping en eet/drank gelegenheden. Hiervan maken we zeker nog eens gebruik.

- 31 mei 2019 - Hans - Dieter Prommersberger

Uitstekende begeleider om Aachen te leren kennen en te ontdekken. Een praktische begeleider door de oude stad.

- 15 mei 2019 - Gerard

Wij hebben het een fijne wandeling gevonden voor het gehele gezin. Je kreeg de mooie historische hoogtepunten te zien in vogelvlucht en voor de dochter kwamen de winkels nog ruim aan bod. De route aanwijzigingen waren goed beschreven en niet verkeerd gelopen. En verkeerd of te veel lopen kan nooit in Aken want en is een surplus dat je meer mooie gebouwen ontdekt.

- 14 mei 2019 - Frouwkje

Deze stadswandeling vonden we matig. Niet heel duidelijk en weinig bijzonders gezien. Dit had je zelf ook lumen verzinnen. We hebben mooiere routes gelopen. Of het ligt aan de stad?!

- 5 mei 2019 - Anne

Leuke gids Jammer dat ik niet de voor mij interessante delen kon kopieren

- 29 april 2019 - geert mels

we hebben de geprinte versie intensief gebruikt tijdens onze ruim 3 dagen in Aken. Alle bezienswaardigheden hebben we bezocht - en nog vele andere - met daarbij als grootste hulp 'the map' ! een klaar en duidelijke centrumkaart in kleuren op een full A4 printbaar zou een perfecte aanvulling van de file ... voor de volgende citytrips kom ik zeker weel langs op uw website voor de nodige informatie ;-) !!

- 18 april 2019 - Jan van BON

Perfecte stad voor een citytrip met interessante culturele mogelijkheden en goede culinaire voorzieningen.

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Leonardo Hotel Aachen **** ligt net buiten de milieuzone (geen sticker nodig). Zeer dichtbij afrit snelweg A4. Goede verbindingen met openbaar vervoer. Parkeerkost ca. 6 euro/dag bij het hotel. Huisdieren toegestaan.

Gratis stadswandeling Aken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?