FB

Ervaringen "Stadswandeling Aken - Aachen, zie het mooiste van de stad"

353 ervaringen

- 9 augustus 2019 - An Verwilst

We hebben de uitgestippelde wandeling gevolgd: de tekst was klaar en duidelijk en dankzij de foto's was alles snel gevonden. Dank je wel, jullie info was zeker de moeite waard!

- 9 augustus 2019 - Nicole KIEKENS

Buiten verwachting:heel mooie gezellige binnenstad, een aanrader voor kultuur en shopping. 👍👍👍

- 3 augustus 2019 - R.M.L. Boersma

Heel uitgebreid en informatief. Misschien een idee om een verkorte versie te maken als je maar één dag Aken bezoekt en snel een keuze wilt maken.

- 11 juli 2019 - Steven

Interessante wandeling met veel uitleg over de gebouwen en plaatsen waar je komt.

- 26 juni 2019 - Elly Sluijp-Been

Hele fijne route, wij konden hem zelfs zonder detailkaart lopen; prachtige stad, alleen ...... toen wij er waren, waren alle winkels dicht, wat bleek, het was een nationale feestdag; ik weet niet of dat vermeld stond in de gids, volgend jaar gaan we weer, maar dan eerst kijken wanneer die feestdag is.

- 17 juni 2019 - Edgard Van de Vyver

Heel handige gids die het midden zoekt tussen een bezoek aan de historische binnenstad waar alles op een voorschoot bij mekaar ligt en de liefhebbers van shoppen en gezellig rond kuieren. Heel goeie gids, prachtige stad, minder goed weer of beter gezegd minder aangepaste kledij conform het weer.

- 7 juni 2019 - Jan Sels

Wanneer je een weekendje Aken overweegt is de stadswandeling ideaal. De zaterdag kan je het deel shoppen van de wandeling maken. De zondag kan je het historische deel van de wandeling doen. Aken is een mooie gezellige stad. Een aanrader! Groetjes, Jan

- 6 juni 2019 - Edgard Van de Vyver

Wij vertrekken morgen. Het zal wel OK zijn. Hadden al eerder gunstige ervaringen mat jullie stadsgidsen.

- 5 juni 2019 - H.Dopper

makkelijk om te bekomen, gratis, en heel bruikbaar

- 3 juni 2019 - Manuela Bastanie

Super stadswandeling met de perfecte info van alle bezienswaardigheden voor ons gezelschap van 4, zonder tijdverlies onmiddellijk aan onze wandeling vanuit aangegeven parking kunnen starten. Uitleg over de Dome van Aken was ook zeer interessant. Een goede mix van cultuur, shopping en eet/drank gelegenheden. Hiervan maken we zeker nog eens gebruik.

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Leonardo Hotel Aachen **** ligt net buiten de milieuzone (geen sticker nodig). Zeer dichtbij afrit snelweg A4. Goede verbindingen met openbaar vervoer. Parkeerkost ca. 6 euro/dag bij het hotel. Huisdieren toegestaan.

Gratis stadswandeling Aken downloaden

Download Aken stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?