FB

Ervaringen "Rondreis Zwarte Woud: Compleet uitgestippelde autoroute"

132 ervaringen

- 15 juli 2018 - Jeanne de jager

Ooit deze site ontdekt en ik vind het super. Bij elke uitstap of vakantie kijk ik er na. Ik tip vaak vrienden hier in Nederland.

- 10 juli 2018 - H.G. Arts

Al jaren gaan we met de camper opstap in Europa. We maken van tevoren een rode draad route welke we gaan volgen. Deze route is niet heilig en kan vanaf geweken worden. De "Rondreis Zwarte Woud" is een prachtige route om te gaan rijden. ik ga zeker op zoek naar meer van dit soort reisroutes....

- 9 juli 2018 - H. van Dongen

De verkregen informaties zijn zeer interessant. Ga dan ook binnenkort een route rijden. Zou graag meerinformatie willen zien van leuke betaalbare hotels voor onderweg.

- 8 juli 2018 - Cuppens

zeer mooi uitgewerkt wij gaan het zeker uit proberen in het groot verlof . groetjes

- 15 mei 2018 - walpot julien

Top praktische brochure zo kunnen we genieten in september met oldtimers grote dank

- 17 april 2018 - T.Glastra

Mooie route en een duidelijke info. Wij gaan hem van de zomer ontdekken. Enkele jaren geleden heb ik het zwarte woud door reden met de motor, wat een heel leuke ervaring was. Veel mooie wegen en erg leuke dorpjes.

- 20 februari 2018 - Bert Jenneskens

Mooie route. Stukje van gereden en de rest rijden we deze zomer. Bedankt voor de fantastische informatie.

- 8 februari 2018 - rik

bij een vorig bezoek aan het zwarte woud, hebben we reeds gebruik gemaakt van deze info. Dit jaar kijken we ernaar uit om met deze nuttige informatie, het nog niet gekende te verkennen.

- 27 september 2017 - Sander

uitstekende reisroute met nuttige informatie en tips over de bezienswaardigheden. Wandelroutes in de steden hebben enorm geholpen. Dank!

- 28 augustus 2017 - Geke

Info is heel goed van pas gekomen om onderweg de highligts te kunnen bezoeken en niet te missen. De moeite waard.

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis rondreis Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?