FB

Ervaringen "Rondreis Zwarte Woud: Compleet uitgestippelde autoroute"

85 ervaringen

- 17 augustus 2018 - Johan De Troyer

We vertrekken morgen en gaan de gids eens aan de realiteit toetsen.

- 11 augustus 2018 - Guido

uitstekende route . niet op tomtom gps prima te volgen op route beschrijving

- 23 juli 2018 - Huug

Goede informatie en beschrijving. Gaat binnenkort volgen.

- 15 juli 2018 - Jeanne de jager

Ooit deze site ontdekt en ik vind het super. Bij elke uitstap of vakantie kijk ik er na. Ik tip vaak vrienden hier in Nederland.

- 10 juli 2018 - H.G. Arts

Al jaren gaan we met de camper opstap in Europa. We maken van tevoren een rode draad route welke we gaan volgen. Deze route is niet heilig en kan vanaf geweken worden. De "Rondreis Zwarte Woud" is een prachtige route om te gaan rijden. ik ga zeker op zoek naar meer van dit soort reisroutes....

- 9 juli 2018 - H. van Dongen

De verkregen informaties zijn zeer interessant. Ga dan ook binnenkort een route rijden. Zou graag meerinformatie willen zien van leuke betaalbare hotels voor onderweg.

- 8 juli 2018 - Cuppens

zeer mooi uitgewerkt wij gaan het zeker uit proberen in het groot verlof . groetjes

- 15 mei 2018 - walpot julien

Top praktische brochure zo kunnen we genieten in september met oldtimers grote dank

- 17 april 2018 - T.Glastra

Mooie route en een duidelijke info. Wij gaan hem van de zomer ontdekken. Enkele jaren geleden heb ik het zwarte woud door reden met de motor, wat een heel leuke ervaring was. Veel mooie wegen en erg leuke dorpjes.

- 20 februari 2018 - Bert Jenneskens

Mooie route. Stukje van gereden en de rest rijden we deze zomer. Bedankt voor de fantastische informatie.

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Rustig gelegen 4* hotel in het noordelijk deel van het Zwarte Woud. Verblijf in half pension met toegang tot het zwembad en de sauna en vele extra's zoals een fles likeur, 1x picknick, wandel- en fietsroutes.

va.205
Boek nu

Gratis rondreis Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?