Ervaringen "Rondreis Zwarte Woud: Compleet uitgestippelde autoroute"

184 ervaringen

- 1 augustus 2021 - Van Goethem

In de tekst stel men voor om er a dagen over te doen wat een minimum is gezien de smalle wegen en het steeds stijgende lijn . een paar voorstellen van hotels en overnachtingen zal voor veel mensen welkom zijn. de wandelroute van Freiburg is ver van volledig en een van de twee poorten komt niet voor op de zeer korte route.

- 31 juli 2021 - Virginie Boudolf

Zeker een aanrader

- 18 juli 2021 - Van Goethem

Best leuk om te lezen, en zeker een goede basis om een rond reis voor te berijden. als ik een tip moet geven is om de web site van de steden of gemeente op te geven om zo naar een parking plaats te zoeken als ze door jullie niet is opgegeven. niet iedereen rijdt altijd met zijn GPS op Robert.

- 14 juli 2021 - Arnolda

Mooie informatie waar we zeker iets mee gaan doen, eea afhankelijk van de huidige covid ontwikkelingen. In principe verheug ik me al op deze reis.

- 26 juni 2021 - Johan Janssen

Reisgids Zwarte Woud staat boordevol fijne uitstappen met zeer veel duidelijke informatie! Wij hebben ze één voor één bekeken en keuzes gemaakt wat we willen zien en bezoeken. Dankjewel Geert van reisroutes!

- 22 juni 2021 - rina bruggeman

Zeer complete gids met veel toeristische info. Ook stadswandelingen er bij! We zijn ons aan het oriënteren maar door deze aantrekkelijke gids hebben wij besloten in het najaar naar het Zwarte Woud te gaan!

- 11 juni 2021 - Eddy Verelst

Onze trip naar het Zwarte Woud is eerst gepland voor einde juli maar de documentatie die we via jou ontvingen is zeer waardevol. Wij waren voorheen reeds in het Zwarte Woud maar jouw informatie is zeer interessant en nodigt uit om nog meer te ontdekken

- 8 juni 2021 - Baeyens Iris

Leuke tips en mooie uitgestippelde route !

- 6 mei 2021 - Cyriel Van Den Broek

De route is een mooie uitgestippelde reis met mooie zichten en belevenissen , heb vroeger ook veel door Duitsland gereisd het is op vele plaatsen een heel gastvrij land ook op gebied van gastronomie !

- 4 april 2021 - Ward

Handige en duidelijke hulp

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis rondreis Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?