FB

Ervaringen "Rondreis Zwarte Woud: Compleet uitgestippelde autoroute"

78 ervaringen

- 15 mei 2018 - walpot julien

Top praktische brochure zo kunnen we genieten in september met oldtimers grote dank

- 17 april 2018 - T.Glastra

Mooie route en een duidelijke info. Wij gaan hem van de zomer ontdekken. Enkele jaren geleden heb ik het zwarte woud door reden met de motor, wat een heel leuke ervaring was. Veel mooie wegen en erg leuke dorpjes.

- 20 februari 2018 - Bert Jenneskens

Mooie route. Stukje van gereden en de rest rijden we deze zomer. Bedankt voor de fantastische informatie.

- 8 februari 2018 - rik

bij een vorig bezoek aan het zwarte woud, hebben we reeds gebruik gemaakt van deze info. Dit jaar kijken we ernaar uit om met deze nuttige informatie, het nog niet gekende te verkennen.

- 27 september 2017 - Sander

uitstekende reisroute met nuttige informatie en tips over de bezienswaardigheden. Wandelroutes in de steden hebben enorm geholpen. Dank!

- 28 augustus 2017 - Geke

Info is heel goed van pas gekomen om onderweg de highligts te kunnen bezoeken en niet te missen. De moeite waard.

- 24 augustus 2017 - Ilse

Heel goede handleiding en samenvatting van de highlights van het Zwarte Woud. De moeite waard!

- 23 augustus 2017 - Hubert Riem

Uw info is ons goed van pas gekomen, we bezochten Freudenstadt, bezochten de wereldgrootste koekoeksklok in Schonach en de watervallen in Triberg, we beleefden enkele mooie dagen, was echt de moeite waard, hartelijk bedankt.

- 18 mei 2017 - Demol Bertha

Hebben heel veel gehad aan jullie info voor een reis door het Zwarte woud, hebben deze trouwens doorgegeven aan familielid die binnen 3 weken naar het Zwarte woud reist. Heel erg bedankt.

- 18 april 2017 - Walter

Een prima handleiding bij een vakantie!

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Rustig gelegen 4* hotel in het noordelijk deel van het Zwarte Woud. Verblijf in half pension met toegang tot het zwembad en de sauna en vele extra's zoals een fles likeur, 1x picknick, wandel- en fietsroutes.

va.205
Boek nu

Gratis rondreis Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?