FB

Ervaringen "Autoroute Westhoek: van Veurne tot Poperinge"

134 ervaringen

- 9 oktober 2018 - Ludo Vandevoorde

Heel mooie autoroute , een aanrader !

- 25 augustus 2018 - reynders

zijn gestart in Veurne hebben maar eerste 20km gedaan,zo mooi is deze streek, zeer goede uitleg, wij gaan de rest volgende vakantie doen.super!

- 22 augustus 2018 - p.verhage

Mooie Route voor ieder wat wils . Soms is de route niet helemaal duidelijk op de navigatie systeem

- 7 augustus 2018 - Paul Hoeykens

Mooi voorgesteld, Klein aandachtspuntje, indien mogelijk de openingsuren vermelden, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

- 3 augustus 2018 - reynders

super heb het eerste gedeelte gedaan, de volgende een andere keer

- 3 mei 2017 - Patrick Bruyneel

heb de route met de moto gereden - mooie zonnige maar frisse dag - ik tour regelmatig in de streek - de uitgestippelde tour een meerwaarde - plekjes gezien waar ik tot nu toe nog niet geweest ben - tekst en uitleg over de route heb vond ik waardevol en eveneens een meerwaarde !!!

- 15 november 2016 - Cees van der Weegen

Werk voortreffelijk, alles lekker uit te printen. Voor m`n navigatie heb ik nog niet uitgeprobeerd.

- 15 november 2016 - guy van gestel

We hebben de route op 11/11 gereden waardoor er veel gesloten was. Echter we hebben de route nog niet afgemaakt maar we maken dit alleszins af. Het was prachtig.

- 21 september 2016 - dirk arts

zeer verrassende, leerrijke en mooie route..( met vooral omgeving van Watou) Overnacht in landhuis te Ysenbergh.. zeer mooi gelegen ook. Verder zeer goed te combineren met interesse vd groote Oorlog , met bezoek aan in Flanders fields in Ieper.. mvg D.

- 15 september 2016 - Christel M

Wij hebben deze route met de camper gedaan over een paar dagen, met een uitloper naar Ieper, en het was zeker de moeite om rustig de streek te verkennen. Bachten De Kupe had open moeten zijn, maar daar werd niet open gedaan als we aanbelden, Jules De Strooper heeft dit zeker goed gemaakt. Fijne streek om een wandeling te maken.

Gratis rondreis Westhoek downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?