FB

Ervaringen "Rondreis Umbrië en Toscane: route langs Assisi, Perugia, Siena + kaart"

22 ervaringen

- 8 januari 2019 - Ruud Zuer

Een mooie hoeveelheid hoeveelheid informatie. Duidelijk zonder nu vragen te hebben. Nu nadenken wat we gaan doe.

- 20 december 2018 - Hans Beekhuis

Heb de reisgids opgevraagd om me te kunnen verdiepen in de reis met alle mogelijkheden en zodoende een afgewogen besluit te kunnen nemen voor de verdere invulling van onze vakantieplannen voor 2019. Heb de autoroute met beschrijving geprint en doorgenomen en ziet er erg goed verzorgd uit moet ik zeggen. Met de komende vrije dagen rondom Kerst en Oud/Nieuw in het verschiet zal ik mij verder verdiepen in de reis met haar mogelijkheden.

- 7 december 2018 - Mireille

Staat op to Do lijstje voor 2019 Reeds verder uitgewerkt Bedankt gaan ervan genieten

- 5 december 2018 - peremans nadine

zeer bruikbare reisgids dank je

- 5 december 2018 - Wim bossard

We kijken ook hier naar uit om deze rit te gaan maken.

- 2 augustus 2018 - Gerrit Bauwens

Zeer complete gids, stadswandeling gedaan in Siena, perfect beschreven. Aanrader !!

- 29 mei 2018 - Vandermeiren willy

Pas terug uit de regio umbrie & toscanen, we hebben veel raaklijnen gevonden die perfect werden beschreven in de door u voorgestelde reisroutes. Ontzettend dank.

- 13 februari 2018 - janneke

Mooie brochure, gaan zeker deze route een keer uitproberen in het voorjaar.

- 27 juni 2017 - may vermeiren

gaan zeker de regio bezoeken , kijk er al naar uit

- 5 juni 2016 - Philippe

We zijn net terug van een 8 daags verblijf in Italië op basis van de autoroutes Toscane en Umbrië met een verblijf in Passigano. Deze werden ons aangereikt door reisroutes.be Dit hebben we gecombineerd met een huurwagen om dan de stadswandelroutes van oa Rome en Firenze, enz. van reisroutes te gebruiken en het werd een fantastische ervaring !! Het aanbevolen familie hotel La Vela was voor zijn drie sterren in orde en de eigenares Silvia was zeer behulpzaam, geen moeite te veel om te helpen oa met het plannen van uitstappen of het reserveren van bepaalde zaken. Dankzij de beschrijvingen en de wandelroutes van reisroutes hebben we steeds het beste gezien en was iedere route prachtig om te mogen doen. Na reeds zeer tevreden te zijn over enkele fietsroutes in België was dit ons eerste avontuur in het Buitenland met steun van reisroutes.be en het zal zeker niet het laatste zijn !!! Langs deze weg dan ook een dikke merci aan reisroutes.be en keep up the good work !!!!

Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno

Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel***

Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Geen toeslag éénpersoonskamer!

Gratis rondreis Umbrië - Toscane: downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?