FB

Ervaringen "Umbrië en Toscane 8-daagse autoroute"

15 ervaringen

- 13 februari 2018 - janneke

Mooie brochure, gaan zeker deze route een keer uitproberen in het voorjaar.

- 27 juni 2017 - may vermeiren

gaan zeker de regio bezoeken , kijk er al naar uit

- 5 juni 2016 - Philippe

We zijn net terug van een 8 daags verblijf in Italië op basis van de autoroutes Toscane en Umbrië met een verblijf in Passigano. Deze werden ons aangereikt door reisroutes.be Dit hebben we gecombineerd met een huurwagen om dan de stadswandelroutes van oa Rome en Firenze, enz. van reisroutes te gebruiken en het werd een fantastische ervaring !! Het aanbevolen familie hotel La Vela was voor zijn drie sterren in orde en de eigenares Silvia was zeer behulpzaam, geen moeite te veel om te helpen oa met het plannen van uitstappen of het reserveren van bepaalde zaken. Dankzij de beschrijvingen en de wandelroutes van reisroutes hebben we steeds het beste gezien en was iedere route prachtig om te mogen doen. Na reeds zeer tevreden te zijn over enkele fietsroutes in België was dit ons eerste avontuur in het Buitenland met steun van reisroutes.be en het zal zeker niet het laatste zijn !!! Langs deze weg dan ook een dikke merci aan reisroutes.be en keep up the good work !!!!

- 27 maart 2016 - VINCKIER

door de vele tips kan ik mijn reisroute volledig opstellen om deze zomer zorgloos door Toscane en Umbrie te trekken zeer veel dank!!!

- 8 maart 2016 - saey Stijn

super! deze zomer net 14 dagen umbrie geboekt aan dit meer. kijk er al naar uit. bedankt voor de tips

- 9 december 2015 - Peter-Jan Arens

Ik ben zeer content met hetgeen u aanbiedt op de site. Routes, zelfs met -converteerbare- routefiles is een luxe! Normaliter maak ik deze route-files zelf. Chapeau!

- 24 juni 2015 - brabants luc

Het hotel 'La Vela' was goed, het ontbijt mag meer variatie hebben. Rustig gelegen en toch kortbij het meer met aangename terrasjes. De reisroute hebben we niet gevolg, maar wel bepaalde delen uitgepikt. Interressant.

- 5 mei 2015 - Patrick Vanhollebeke

We hebben deze route niet letterlijk gevolgd, maar wel stukken uitgepikt. Is zonder meer een goede leidraad voor het bezoeken van de streek.

- 29 januari 2015 - Ann T.

Met deze reisroute kan je de belangrijkste plaatsen bezoeken in centraal Italië. Alleen al door het lezen van deze route droom je even weg in het vakantieland van je keuze.

- 27 januari 2015 - kooij59

Dit is voor de zomervakantie een prima optie

Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno

Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel***

Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Geen toeslag éénpersoonskamer!

Gratis rondreis Umbrië - Toscane: downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?