FB

Ervaringen "Rondreis Slovenië met de auto, route langs Bled & Postojna + kaart"

38 ervaringen

- 27 februari 2020 - Ko Onderdijk

Een heleboel er van opgestoken.

- 19 februari 2020 - Sylvia Betten

Heb heel veel aan jullie site in voorbereiding naar onze roadtrip naar Slovenië.

- 2 februari 2020 - Cynthia DEKEERSMAECKER

Super tevreden vd preview, heel veel bruikbare tips en informatie!

- 2 februari 2020 - Roebersen E.J.

leuke informatie over Slovenie, zodat wij dit leuke land gaan bezoeken in de maand Juni, en hierdoor onze vakantie kunnen gaan plannen hoe wij door dit land zullen gaan reizen ! dus zijn we blij met elke informatie die we hebben en nog mogen ontvangen !

- 30 januari 2020 - Agnita Witte

Het is een duidelijke, overzichtelijke gids. Heel veel bruikbare, interessante tips en goede aanbevelingen voor eventuele verblijfplaatsen. Allemaal toegespitst op het gebied dat wij willen bezoeke. Een ideale leidraad dus!

- 21 januari 2020 - Alena Van Camp

Heel duidelijk en mooi opgesteld. We kijken alvast uit naar onze vakantie deze zomer.

- 18 januari 2020 - Hanneke Neijenhuis

Goed boek, helder geschreven, prettig leesbaar, alle hoogpunten worden aangehaald. Hierop kan zeker een reis gepland worden, hetgeen we dan ook gaan doen.

- 12 januari 2020 - Jacqueline

Een zeer volledige gids van Ljubljana. Ik ga er binnenkort naartoe en deze interessante gids zal me zeker van pas komen.

- 28 november 2019 - Leen

Heel duidelijk en overzichtelijk.

- 4 november 2019 - Ronny Smessaert

Een verzorgde en duidelijke (gratis) gids, zeker voldoende voor een eerste kennismaking met Slovenië

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië

Eerst een vakantiepark met 10 zwembaden op het groene platteland van Slovenië, dan een idyllisch hutje aan de Dalmatische kust, op een fraai groen resort, tussen de pijnbomen. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen in Kroatië.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?