FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met huurauto? Complete autoroute + kaart"

30 ervaringen

- 16 mei 2019 - A. Ziengs

Rondreis Sicilië is mooi beschreven. De bezienswaardigheden staan er duidelijk in. In oktober gaan we de rondreis maken, we zien er naar uit!

- 10 mei 2019 - chris

zeer goed, handig!!

- 23 april 2019 - Marco

Wij hebben de Sicilie gids gebruikt tijdens onze rondreis twee weken geleden. We hebben een groot deel van de reis gevolgd en de tips mbt overnachtingen ter harte genomen! De gids heeft zeker een bijdrage geleverd aan een fantastische vakantie! Bedankt!

- 27 maart 2019 - Kees

ik had de gratis reisgids genomen, we gaan naar de oostkust en dat stukje staat er nu net niet in vermeld. De reisgidsen zijn over het algemeen erg goed

- 27 februari 2019 - Vanluchene johny

Zeer interessant Goeie hulp om vakantie uit te stippelen Dank u

- 6 februari 2019 - De Corte Nicole

We hebben reeds verschillende reisgidsen gekocht en meermaals gebruikt. In de gids zitten duidelijke plannetjes van steden, wandelingen en heel veel informatie.

- 26 januari 2019 - Viviane De Cauwer

Zoals altijd zeer goede en bruikbare gids. Wij gaan hem zeker gebruiken bij de voorbereiding van onze reis naar Sicilie en ter plaatse.

- 21 januari 2019 - NdH

We zullen de tips zeker gebruiken en nalezen wanneer we naar Sicilie gaan met onze caravan. Zeer uitgebreid. Ik denk dat we niet alles kunnen bekijken in de gegeven tijd.

- 9 januari 2019 - ann vanneste

Zit goed in elkaar. Gebruikt om onze zomerreis voor te bereiden en mee te nemen om daar volledig te gebruiken.

- 24 oktober 2018 - FGM Vredevoort

De wandelroutes in de behandelde steden is erg praktisch, evenals het reisschema voor een rondreis. Wat ontbreekt is een korte beschrijving en achtergrond van de vermeldde bezienswaardigheden. Dat zou de gids pas echt waardevol maken.

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi en hotel 4*met ontbijt
  • Inclusief huurwagen (7x24u.)
  • Inclusief vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 675

Meer info en offerte

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive
  • Verblijf in 6 hotels met ontbijt
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Complete verkenning Sicilië
va. € 1259

Meer info en offerte

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi met ontbijtbuffet
  • Incl. huurwagen (7x24u)
  • Incl. vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 699

Meer info en offerte

Gratis preview reisgids Sicilë downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?