FB

Ervaringen "Rondreis Schotland: autoroute met alle highlights + kaart"

10 ervaringen

- 11 februari 2019 - cees

leuke routes voor jong en oud , wat te beleven in de mooie steden van Schotland

- 9 februari 2019 - Marc Vandenberghe

Goede ideeen die een basis kunnen vormen van een reis per huurwagen, maar dan liefst gans Schotland.

- 8 februari 2019 - Xavier

Interessante tips als basis voor verdere uitwerking van reis. Goed gedaan / gemaakt.

- 2 februari 2019 - Brigitte smets

Onze reis is gepland voor juni 2019. Het ziet er mij een heel volledige gids uit. Normaal informeer ik mij steeds via een 100% brochure maar deze moet ik mij nu niet aanschaffen. Alvast bedankt. Wij kunnen niet wachten om te vertrekken !!!!

- 28 januari 2019 - co

Hele mooie beschrijving. heb ook de gehele route van de gemaakte reis door schotland besteld. hierin staat alles perfect beschreven en hebben wij een hele mooie reis uitgestippeld voor dit jaar in september.

- 16 januari 2019 - Vanleke Els

alle hoogtepunten zijn vermeld,met foto,prachtige natuur,zin om al te vertrekken!

- 20 november 2018 - Johan Dujardin

Heel overzichtelijke gids met uitleg over bezienswaardigheden. Duidelijke kaarten met aanduiding van de beschrijvingen.

- 20 augustus 2018 - Ben Olijve

Prachtige en goede informatieve reisgids. Ik ben mezelf aan het inlezen en zal volgend jaar augustus samen met mijn dochter een rondreis in Schotland gaan onder nemen.

- 1 augustus 2018 - Deblaere Geert

We zijn tevreden over de route, gaan deze zeker gebruiken voor onze rondreis met de Mobilhome.

- 1 augustus 2018 - Marina Capiaux

Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de reisgidsen. Altijd zeer goede tips betreffende de toeristische bezienswaardigheden maar ook over de minder toeristische; dewelke dan evenzeer een bezoekje waard zijn. Ook de stadswandelingen zijn een aanrader. Goed te volgen op het plan en in de beschrijving. Top!

Gratis preview reisgids Schotland downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?