FB

Ervaringen "Roadtrip Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

117 ervaringen

- 16 januari 2019 - R.vdV

Zeer bruikbare gids! Mooie routes en vooral zeer nuttige beschrijvingen van wat je onderweg tegenkomt. We gaan het deze zomer uitproberen!

- 16 januari 2019 - Huub

Weer een mooie set met tips en ideeen om te gebruiken tijdens ons eigen reizen. Overzichtelijk vastgelegd en met prima wandelroutes, zodat je niet hoeft te dwalen en zoeken naar de mooiste plekken in de steden.

- 13 januari 2019 - Peter Schijfs

Prima gids die ons straks in juni zeker gaat helpen op onze rondreis door Puglia. Ik zou alleen de betreffende kaarten aan het begin van elke regio plaatsen. Maak het daarmee beter leesbaar en weet gelijk welke regio beschreven wordt Mensen die ook naar Puglia op vakantie gaan zal ik dit reisboek zeker aanbevelen.

- 8 januari 2019 - Mar Dijkstra

Zijn nog niet weg geweest,maar het is een leuke voorbereiding op wat er te zien en te doen is. Hoe je het beste kan rijden en waar je kan overnachten. Wat de beoordeling op de reisgids is voor ons super handig en leuk om vooraf te lezen.

- 15 december 2018 - Karina Hermans

duidelijk en handig om ideeën op te doen.

- 14 december 2018 - Joep Brok

Mooie ruime omschrijving met mooie en goeie tips van de omgeving waar we zeket gebruik van gaan maken.

- 19 november 2018 - Antonius

De route was voor ons de basis om een twee weken durende rondreis in Puglia te boeken in voorjaar 2019. We hebben de route enigszins aangepast aan onze wensen maar eigenlijk alles er wel ingehouden. Prima tips, goede leidraad! Veel dank.

- 8 oktober 2018 - Patrick van Rumste

Vooral de stadswandeling in lecce heeft ons kunnen bekoren

- 3 oktober 2018 - P.schmedding

Hard copy was fijn geweest, heb nu alles moeten printen. Mogelijk iets meer achtergrond vermelden Verder nuttig geweest

- 5 september 2018 - ludo

Zeer duidelijke info en praktisch goed bruikbaar.

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotels 3* en 4*

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotel en Countryhouse

Het mooiste van Puglia en Basilicata, verblijf in 3* hotel en Countryhouse met ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen vlucht h/t en huurauto cat. B.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?