FB

Ervaringen "Roadtrip Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

105 ervaringen

- 23 januari 2019 - maes anny

heel boeiend,mooi uitgelegd heel leuke plaatsjes om te ontdekken deze zomer,we kijken er al naar uit!! héél erg bedankt

- 22 januari 2019 - Bert Vugteveen

We hebben een reis door Puglia op onze agenda staan. De rondreis is een geweldig mooie basis om in Puglia op onderzoek uit te gaan.

- 18 januari 2019 - kick

wel gelezen en lijkt goede basis, nog niet gebruikt

- 18 januari 2019 - Paul Van den Bosch

zeer verzorgde gids!!!

- 18 januari 2019 - ddelouyker

volledige, duidelijke en interessante reisgids

- 17 januari 2019 - luc hendrickx

Veel ideeen voor deze minder bekende regio in Italie

- 17 januari 2019 - Mich

We zijn nog niet in Puglia geraakt, maar het blijft op de TO_DO agenda staan. En uit ervaring weten we dat de info van Reisroutes uitstekend is.

- 17 januari 2019 - Ivo Drieskens

Zeer bruikbare tips als voorbereiding voor onze trip naar Puglia.

- 16 januari 2019 - R.vdV

Zeer bruikbare gids! Mooie routes en vooral zeer nuttige beschrijvingen van wat je onderweg tegenkomt. We gaan het deze zomer uitproberen!

- 16 januari 2019 - Huub

Weer een mooie set met tips en ideeen om te gebruiken tijdens ons eigen reizen. Overzichtelijk vastgelegd en met prima wandelroutes, zodat je niet hoeft te dwalen en zoeken naar de mooiste plekken in de steden.

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotels 3* en 4*

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotel en Countryhouse

Het mooiste van Puglia en Basilicata, verblijf in 3* hotel en Countryhouse met ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen vlucht h/t en huurauto cat. B.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?