FB

Ervaringen "Rondreis Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

53 ervaringen

- 12 januari 2018 - kees Stormink

ik heb nog geen ervaring met deze route. We gaan in mei en juni met de camper op pad naar de hak en we hopen veel aan de route te hebben. ik heb al wel veel plezier met de goede informatie ter voorbereiding. Het is prima info en de route lijkt mij uitdagend. Ik houd jullie tzt op de hoogte.

- 22 oktober 2017 - Mireille

We hebben veel nuttige informatie gelezen en zijn jullie op veel plaatsen nagereisd. Matera was zeer mooi en we hebben daar een nieuwe enoteca bezocht,Dai Tosi. Was gepubliceerd in de sabato. Zeer mooi kader, belgische architecten.

- 3 oktober 2017 - Hugo De Keijser

Heel goede prachtige en informatieve rondreis. Prima reisgids. september 2017

- 10 september 2017 - a de bleser

Rondreis is super uitgestippeld. We hopen dit zeker volgend jaar te doen en ik heb uiteraard de rondreis bij mijn favorieten gestoken. met dank aan reisroutes !

- 22 juni 2017 - Lenie

Een prachtige rondreis gemaakt dank zij de informatieve reisgids.

- 7 mei 2017 - Nico van der Heiden

Allereerst een geweldige site en we gaan deze route zeker rijden, we vertrekken 1juni hebben er een maand voor uitgetrokken om alle bezienswaardigheden te bezoeken.👌

- 9 maart 2017 - Roger

De reisgids is zeer informatief en mooi samengesteld. Ga hem uitproberen in Mei tijdens een reis naar het al in de gids zeer prachtig voorgestelde Puglia.

- 27 december 2016 - Paul

Hele mooie reis.Geboekt in mei.

- 25 december 2016 - Baele Willy

Handige reisinformatie

- 22 december 2016 - Pieter

De reisgidsen zijn altijd up-to-date. Het is heel handig om ze te raadplegen op smartphone of tablet, ze kunnen uiteraard ook afgedrukt worden. Goed voor op reis, maar ook om inspiratie op te doen. Schitterend initiatief!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?