FB

Ervaringen "Roadtrip Puglia, autoroute door de hak van Italië + kaart"

116 ervaringen

- 2 november 2019 - Hanriët

Een lang weekend in Bari geweest, heel erg mooi, zeker de oude stad. Maar niet heel erg veel te doen en veel Cruise-mensen iedere dag weer.

- 29 oktober 2019 - Avandervliet

Voor ons de eerste keer Puglia en wat een heerlijke route om door te lezen veel tips en dan ook nog de tips voor overnachtingen.Deze route gaan we zeker doen in 2020 kijken er naar uit mede door de reis gids

- 21 oktober 2019 - Regina

Fantastisch !

- 17 oktober 2019 - Harry Vos

Mooie uitgebreide reisgids met leuke tips. Blij dit ontdekt te hebben en zo een mooie reis in 2020 te kunnen plannen.

- 28 september 2019 - Ellen

Preview goed ontvangen. Ik denk er over na om de gids te kopen

- 27 september 2019 - Yolanda

Veel plezier gehad van zowel de kaart als de tips! Met absoluut hoogtepunt Matera. Misschien kan Trani toegevoegd worden?

- 26 september 2019 - Comhair Linda

Prachtige streek die je met deze gids enkel kunt verrijken. 👍

- 18 september 2019 - Kelly Ferson

De roadtrip mag meer uitgebreid zijn over de dorpjes en meer plannen van de dorpen.

- 18 september 2019 - Elsje

Dank voor de gedetailleerde reisgids van Puglia, waarvan we de trip niet helemaal maakten - omwille van tijdsgebrek. De beschrijving van de mooie extra's, waren zeker de moeite waard. We gaan zeker terug voor de rest van de trip af te maken.

- 7 september 2019 - Lieve

Interessante gids, indien we zeker naar Puglia gaan koop ik de volledige gids.

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotels 3* en 4*

Puglia en Basilicata rondreis 9 dagen verblijf in hotel en Countryhouse

Het mooiste van Puglia en Basilicata, verblijf in 3* hotel en Countryhouse met ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen vlucht h/t en huurauto cat. B.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?