FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Perche, autoroute door het groene Normandië + kaart"

20 ervaringen

- 26 juli 2017 - Verhamme Désirée

Hebben deze route begin juni gedaan. Heel rustig, zalig om auto te rijden, mooie omgeving. Het nadeel was dat het voor kamperen (met de tent) nog te vroeg was, koud 's nachts en 's morgens. Op sommige campings waren de voorzieningen(winkel, restaurant)nog niet geopend. Maar zeker een aanrader!

- 26 augustus 2016 - Roel

heel erg overzichtelijk uitgebreid en informatief. Uitnodigend om eens in dit onbekend stukje Frankrijk te gaan rondneuzen!!

- 29 maart 2016 - Freddy

Heel mooi dossier die een voor mij onbekend stukje frankrijk weer openbaart

- 15 mei 2015 - Jacky en Herman

Logeerden in Monhoudou in een kasteel met een vliegveld en een zwemkom Madame la Vicomtesse schilde patatjes en serveerde een heerlijke maaltijd Genoten van de landelijke sfeer in een rustig stukje Frankrijk Aanbevolen voor iemand die van slenteren houdt van stadje naar stadje.

- 16 april 2015 - Degrave Daniel

Deze route nu gedaan begin april en vind het niet denderend daar het te vroeg in het jaar is alles kaal en dor beter te doen als alles groen is in de zomer of in de herfst

- 12 oktober 2014 - marc noyen

Het ziet er een goede site uit, reeds enkele keren in Normandië geweest: Honfleur en Dieppe . We zullen zeker eens die streek aandoen in de nabije toekomst.

- 6 augustus 2014 - Ria Vancauwenberghe

De aangeboden routes bieden heel wat mogelijkheden. Vorig jaar al eens van plan geweest er naar toe te trekken , maar dan toch niet gebeurd . Deze zomer trekken we er beslist eens heen .Graag neem ik de hond mee, want er kan ook ontzettend fijn gewandeld worden en het lijkt er niet al te druk. Heb ondertussen nog meer gelezen over deze natuurstreek en dank zij jullie routes lijkt het me wel wat !

- 21 juli 2014 - Verhees-Delvaux

De beide Perche-routes, zelfs combineerbaar, bieden ruim de gelegenheid tot gezellige en pittoreske exploratie van deze minder bekende mini-regio. Een aanrader alleszins!

- 17 juli 2014 - Paul Kindt

In juni hebben we dankbaar gebruik gemaakt van jullie autoroute in Perigord en Querci. In augustus is deze route in Normandië aan de beurt in de overtuiging dat het opnieuw zal meevallen. Wij zijn in ieder geval 'fans' van 'reisroutes.be'!

- 16 juli 2014 - De Backer Hugo

hallo beste mensen, onze ervaring met de camper is dat Noord-Frankrijk meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Mooie streek, goede voorzieningen en vele goeie eetgelegenheden. Doen dus, en de reisroutes die we mochten ontvangen,super. Bedankt, hugo

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?