Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rondreis Perche, autoroute door het groene Normandië + kaart"

22 ervaringen

- 25 december 2018 - Leen Noordermeer

Prima duidelijke reisgids over Normandië met vele goede en bruikbare tips.

- 20 december 2018 - Van Bedaf Ludwig

goed bruikbaar, geeft een mooi beeld van wat er te ontdekken valt

- 26 juli 2017 - Verhamme Désirée

Hebben deze route begin juni gedaan. Heel rustig, zalig om auto te rijden, mooie omgeving. Het nadeel was dat het voor kamperen (met de tent) nog te vroeg was, koud 's nachts en 's morgens. Op sommige campings waren de voorzieningen(winkel, restaurant)nog niet geopend. Maar zeker een aanrader!

- 26 augustus 2016 - Roel

heel erg overzichtelijk uitgebreid en informatief. Uitnodigend om eens in dit onbekend stukje Frankrijk te gaan rondneuzen!!

- 29 maart 2016 - Freddy

Heel mooi dossier die een voor mij onbekend stukje frankrijk weer openbaart

- 15 mei 2015 - Jacky en Herman

Logeerden in Monhoudou in een kasteel met een vliegveld en een zwemkom Madame la Vicomtesse schilde patatjes en serveerde een heerlijke maaltijd Genoten van de landelijke sfeer in een rustig stukje Frankrijk Aanbevolen voor iemand die van slenteren houdt van stadje naar stadje.

- 16 april 2015 - Degrave Daniel

Deze route nu gedaan begin april en vind het niet denderend daar het te vroeg in het jaar is alles kaal en dor beter te doen als alles groen is in de zomer of in de herfst

- 12 oktober 2014 - marc noyen

Het ziet er een goede site uit, reeds enkele keren in Normandië geweest: Honfleur en Dieppe . We zullen zeker eens die streek aandoen in de nabije toekomst.

- 6 augustus 2014 - Ria Vancauwenberghe

De aangeboden routes bieden heel wat mogelijkheden. Vorig jaar al eens van plan geweest er naar toe te trekken , maar dan toch niet gebeurd . Deze zomer trekken we er beslist eens heen .Graag neem ik de hond mee, want er kan ook ontzettend fijn gewandeld worden en het lijkt er niet al te druk. Heb ondertussen nog meer gelezen over deze natuurstreek en dank zij jullie routes lijkt het me wel wat !

- 21 juli 2014 - Verhees-Delvaux

De beide Perche-routes, zelfs combineerbaar, bieden ruim de gelegenheid tot gezellige en pittoreske exploratie van deze minder bekende mini-regio. Een aanrader alleszins!

Alle promoties Normandië 3 tot 8 dagen

Alle promoties Normandië 3 tot 8 dagen

Onze promoties brengen je naar alle regio's in Normandië, met logies in veelal karaktervolle hotels en gelegen op unieke plekjes. Bij promotie in hotel steeds inclusief ontbijtbuffet. Geen reservatiekosten.

Ontdek al onze rondreizen Normandië

Ontdek al onze rondreizen Normandië

Niet minder dan 3 rondreizen brengen je in en dwars door Normandië. Wens je het volledige plaatje te zien, geen probleem of hou je het liever bij het dichtbije Normandië met de falaisekusten en Giverny. Of misschien liever combineren met Bretagne? 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?