FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Normandië en Bretagne inspiratie route voor je rondreis"

28 ervaringen

- 4 augustus 2018 - Vande Vyvere Cile

Heel mooie reisroute. Wij waren alle meerdere malen in Bretagne maar hebben dank zij de inspiratie gids mooie nieuwe plekjes ontdekt. We zijn uiteindelijk meerdere dagen blijven "plakken" in Baie des Trépassés. Ideale plek voor wie houdt van de oceaan, het mooie strand en prachtige wandelingen. Het hotel biedt een zeer goede service, warm onthaal en een uitstekend restaurant, zeker voor wie de onovertroffen "fruits de mer" en andere visbereidingen weet te smaken. Ik liet trouwens info over jullie organisatie na bij de hotel eigenaar zodat zij rechtstreeks aan jullie hun aanbod kunnen bekend maken.

- 3 augustus 2018 - Ilse van de schoot

Heel uitgebreide keuze in bestemming en hun bezienswaardigheden

- 18 juni 2018 - koen malfait

Ik vind de reisgids een goede start om de omgeving te verkennen. Goede tips en leuke uitstappen. Een mooie voorbereiding om de reis te plannen.

- 17 juni 2018 - ellen wammes

Zojuist terug van vakantie o.a. naar Normandië en veel gehad aan de informatie van jullie reisgids

- 13 juni 2018 - Rita Van Offenwert

De beknopte reisgids geeft zoals we gewend zijn een goede voorstelling van de bezienswaardigheden. Tot hiertoe nog niet uitgeprobeerd maar alvast op de to do lijst geplaatst.

- 13 juni 2018 - Michel D'hose

gedownload ter voorbereiding van reis naar Normandiē - goede ervaringen met vorige reisverslagen

- 12 juni 2018 - Saskia

Fijne duidelijke gids met praktische tips en routes.

- 12 juni 2018 - anne de vos

We logeerden in St-Brieuc en dan in Le Havre. We hebben meerdere tips uit jullie reisgids gevolgd bedankt anne de vos

- 12 juni 2018 - Naessens Paul

Zeer uitgebreid brochure met tot in detail vermelde te bezoeken sites en routes. Een echte aanrader...

- 12 juni 2018 - Tony Goffings

Reisgids is overzichtelijk en ik heb deze goed gebruikt om mijn 9 daagse reis , met 2 stopplaatsen in te plannen. Elke dag een ander stadje of rondwandeling. In het verleden hebben wij ook de aanbevolen hotels geboekt. altijd zeer goed.

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Eerst verblijf je in Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. Daarna reis je door naar Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstappen naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan ....

Gratis inspiratiegids rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?