FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië + Bretagne met eigen auto route, zie dé highlights"

31 ervaringen

- 11 december 2018 - Hagaarke

Gids dient als voorbereiding op reis volgend jaar. Gebruikt in combinatie met andere gidsen als Michelin, Lannoo e.a.. Uitleg begeleidt u langs hoogtepunten, met o.a.interessante (stads)wandelingen, ook als men vergelijkt met andere gidsen. Dit hebben wij concreet meegemaakt in bvb. Amsterdam, Ardennen, Champagne. Zal bij reis steeds navragen of Reisroutes materiaal beschikbaar heeft !

- 11 september 2018 - Jack Mellenberg

Een prachtige reis met een zeer goede beschrijving ... heel veel mooie dingen gezien.

- 26 augustus 2018 - Herman geers

De gidsen voor Normandië en Bretannië geven een goede info over wat er te bezoeken en te beleven is.

- 4 augustus 2018 - Vande Vyvere Cile

Heel mooie reisroute. Wij waren alle meerdere malen in Bretagne maar hebben dank zij de inspiratie gids mooie nieuwe plekjes ontdekt. We zijn uiteindelijk meerdere dagen blijven "plakken" in Baie des Trépassés. Ideale plek voor wie houdt van de oceaan, het mooie strand en prachtige wandelingen. Het hotel biedt een zeer goede service, warm onthaal en een uitstekend restaurant, zeker voor wie de onovertroffen "fruits de mer" en andere visbereidingen weet te smaken. Ik liet trouwens info over jullie organisatie na bij de hotel eigenaar zodat zij rechtstreeks aan jullie hun aanbod kunnen bekend maken.

- 3 augustus 2018 - Ilse van de schoot

Heel uitgebreide keuze in bestemming en hun bezienswaardigheden

- 18 juni 2018 - koen malfait

Ik vind de reisgids een goede start om de omgeving te verkennen. Goede tips en leuke uitstappen. Een mooie voorbereiding om de reis te plannen.

- 17 juni 2018 - ellen wammes

Zojuist terug van vakantie o.a. naar Normandië en veel gehad aan de informatie van jullie reisgids

- 13 juni 2018 - Rita Van Offenwert

De beknopte reisgids geeft zoals we gewend zijn een goede voorstelling van de bezienswaardigheden. Tot hiertoe nog niet uitgeprobeerd maar alvast op de to do lijst geplaatst.

- 13 juni 2018 - Michel D'hose

gedownload ter voorbereiding van reis naar Normandiē - goede ervaringen met vorige reisverslagen

- 12 juni 2018 - Saskia

Fijne duidelijke gids met praktische tips en routes.

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstappen naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 

Gratis inspiratiegids rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?