FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië, 4-daagse motor- en autoroute + kaart"

148 ervaringen

- 15 mei 2018 - nadine

Weer eens een interessante brochure. Leuke tips en weetjes. Heel nuttig!

- 13 mei 2018 - hans

Nuttige route.

- 15 september 2017 - Rik

Prima leidraad, geeft een mix van enkele topattracties die Normandie te bieden heeft. Uitleg is eenvoudig, maar toch accuraat. Memorial Caen is echt een aanrader om te starten en je zo in te lerven in wat volgt. Wat de wandelingen betreft: aangenaam om te volgen; alleen is de vooropgezette tijd voor bvb de wandelingen in Etretat heel optimistisch op ongeveer één uur gehouden. Het was wel bijzonder slecht weer (wat glibberig), maar we deden er toch telkens bijna 2 uren over. (even stilstaan bij een panorama, enkele foto's nemen,....slorpt stiekem wat tijd op!!!). Voor de rest: een aanrader.

- 21 augustus 2017 - Marja

We hebben een groot gedeelte van de reis gevolgd. De stadswandeling in Honfleur was echt geweldig en heel goed uitgelegd. Ook de adviezen m.b.t. museum in Caen was perfect. Ook de route langs de invasiestranden hebben we opgevolgd. Hartelijk dank!

- 19 augustus 2017 - Els

We hebben zeer veel tips gevolgd. Uitleg klopte helemaal. Voor de tuinen van Monet stond bvb. tickets op voorhand bestellen. Dit bespaarde ons heel wat tijd. De stadswandelingen in Honfleur en Rouen zijn zeker de moeite.

- 24 juli 2017 - Chris DM

Zeer leuke ervaring. Mooie route's gereden. Hotel Beach Palace in Trouville Sur Mer echt geen aanrader. Maar dit was uitgekozen door ons zelf, en niet aanbevolen door reisroutes.be Foto's en filmpjes op aanvraag.

- 23 juni 2017 - FRANS VAN VAECK

Zeer tevreden voor de beschrijving en in het bijzonder de goeie tips die je via een VVV niet krijgt. Zal nog routes consulteren. gr.

- 14 november 2016 - Dirk Vloemans

Zeer mooie omgeving. 3daagse route: Zandhoven - Rouen (*) - Honfleur- Etretat (*)- les grand Dalles - Dieppe - arras (* = overnachting). Herfstvakantie was ideaal moment, want in de zomer is het hier over de koppen lopen.

- 8 november 2016 - poppe steven

leuke tips uit deze route gehaald, mooie plaatsen bezocht, het was een prima hulp op onze vakantie!dank

- 2 augustus 2016 - Roman Roger

PRIMA! Bedankt voor de mooie tips!

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers. Inclusief ontbijtbuffet.

va.165
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?