FB

Ervaringen "Route door Frans-Vlaanderen? Langs estaminets & bijzondere stadjes"

13 ervaringen

- 14 april 2019 - Albert

Heel goed duidelijk en direct bruikbaar

- 14 december 2018 - Theo Maes

nog niet bezocht, is als voorbereiding voor een uitstap in de loop van half volgend jaar

- 13 november 2018 - Roza

Het was de slechtste dag van de krokusvakantie : regen en wind geselden de kust. Toen hebben we deze autoroute gevonden. Het is een mooie route langs de dorpjes van de Vlaamse Ardennen, langs de Franse zijde. De vele Vlaamse woorden, de namen van de estaminets konden ons bekoren. Het is een stukje van onze geschiedenis dat we terug beleefd hebben. We gaan zeker nog terug want hier en daar hingen de wolken zo laag dat we niets zagen van de landschappen die nu verstopt waren. Ook de vele windmolens die mooi gerestaureerd zijn, konden ons bekoren.

- 22 oktober 2018 - Chris Van hove

Uitgebreid, met véél foto's. Tekst is ok maar foto's mogen minder aan bod komen

- 13 oktober 2018 - Jan Jongenelen

We hebben de route gereden vanuit ons vakantieadres in Nieuwpoort Belgie. Daarom hadden we de route in twee delen gesplitst, het eerste deel Gravelines en Duinkerke en het tweede deel de rest van de route. Wat ons de eerste dag opviel dat beide stadswandelingen van ongeveer 5 km niet te doen zijn in een dag. Als je de route wilt wandelen en een museum bezoeken is dit v.w.b. de tijd bijna onmogelijk op je moet inderdaad alleen maar doorstappen. Laat staan als je de gehele route in een dag wilt afleggen. Maar ………. , met een beetje extra tijd (een dagje extra) lukten het ons. Na beide steden bezocht te hebben zijn we de dag daarop gestart met het overige deel van de autoroute. Een eyeopener was voor ons de plaats Cassel, nooit geweten dat deze plaats op een "berg" ligt. Al met al een prachtige route om te maken als je er voldoende tijd voor uit wilt trekken. We hebben van deze route genoten.

- 6 oktober 2018 - jan Hennin

Een heel leuke gids. Wij wilden in de toekomst een weekend in frans vlaanderen doorbrengen en jullie gids zal zeker een uitstekende handleiding zijn bij onze tocht.

- 6 oktober 2018 - Patsy

wij deden de rondrit inclusief de wandelingen van Steenwerck tot Hondschoote op het gemak in 2 dagen. Zeer tof! Kleine en grotere dorpjes ontdekken, landelijke weggetjes, prachtige vergezichten, lekker eten en veel goedkoper dan in België, afwisseling van cultuur en natuur. Een pluim voor de beschrijvingen en de tips!

- 3 oktober 2018 - MAENHOUT PATRICK

Een verrassende en boeiende gids. We maken er binnenkort gebruik van tijdens onze trip !

- 3 oktober 2018 - Ronny De Ro

Zeer leuke weetjes op jullie site, prettig wandelen en fietsen in de regio van het mooie dorpje Steenwerck waar we van Deinze naar toe gefietst zijn en dit vooral langs de Leie, zeer mooie rit.

- 2 oktober 2018 - Carlo BULLYNCK

Prima gids ! Wij gaan regelmatig voor een daguitstap naar Frans-Vlaanderen (bij de deur vanuit Oostende), maar dank zij jullie gids ontdekken wij toch altijd nog iets nieuws. Leuke tips !

Gratis rondreis Frans-Vlaanderen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?