FB

Ervaringen "Rondreis Madeira in fly & drive. Ontdek onze tips, autoroute + kaart"

10 ervaringen

- 23 juni 2019 - Jose Dequeker

SCHITTEREND

- 17 april 2019 - Els Christiaens

Zeer bruikbare reisgids. We hebben er echt gebruik van gemaakt om het eiland te ontdekken. Tip : bij uitstap naar Monte (afdaling met mandenslee), best meedelen dat je naast de kostprijs (€15pp) ook zelf moet zorgen dat je weer op eigen houtje boven moet geraken (of naar beneden wandelen naar Funchal : 2 uur). Taxi staat wel klaar maar ook dit kost nog eens €5 pp om je terug naar Monte te brengen. De mannen die de slee bedienen verwachten ook nog fooi en dat laten ze duidelijk blijken. Dit maakt deze uitstap inderdaad duur voor wat het is. Ook eindigen de meeste wandelingen op een andere plaats dan ze gestart zijn en moet je er rekening mee houden dat het niet eenvoudig is om terug op je beginbestemming te geraken. Soms kom je uit in the middle of nowhere. Een taxi bereiken is soms niet mogelijk. Dit ondervonden wij na een wandeling (koningswandeling) van 13km. Gelukkig kwamen we een gids tegen, (van een geleide wandeling) en zijn we dan met hun bus(natuurlijk tegen betaling) mee naar Funchal kunnen rijden en daar konden we dan een taxi nemen naar het startpunt waar onze auto stond. Rijden in de bergen is ook voor durvers (zeer smalle en zeer steile weggetjes). Misschien ook meegeven in de reisgids.

- 18 maart 2019 - Philip Van Maldeghem

Mooie reisgids, goede beschrijving van bezienswaardigheden.

- 28 februari 2019 - rochus bert

handig om reis voor te bereiden! Ben al een 6-tal keer op Madeira geweest en heb nu enkele nieuwe doelen ontdekt waarvoor dank

- 15 februari 2019 - Martine

IK vertrek altijd van jullie gegevens om een reisje voor te bereiden! Ik vul aan met andere documentatie, maar meestal zijn jullie erg volledig! Dus tevreden!

- 4 februari 2019 - Els

Duidelijke en interessante info!

- 30 januari 2019 - Mantels Patricia

zeer mooie reisgids die we gaan gebruiken als leidraad tijdens onze reis onder de volgende paasvakantie .

- 22 januari 2019 - Trees Vanhecke

Ik heb de gids opgeslagen, want Madeira staat op mijn wenslijstje. Ik wil er zeker naartoe en dan zal de gids zeker een grote hulp zijn om mooie hoekjes te ontdekken;

- 22 januari 2019 - Fred Vanpoucke

Heel overzichtelijke en mooi geïllustreerde reisgids van Madeira.

- 22 januari 2019 - Harry Neel

Mooie samenvatting van alle interessante en leuke dingen die er te beleven vallen.

Madeira rondreis 8 dagen fly & drive

Madeira rondreis 8 dagen fly & drive

Je logeert 4 nachten in de hoofdstad Funchal en 3 nachten in Paúl do Mar op een prachtige locatie aan de kliffen. Deze fly & drive is inclusief ontbijt, 2 x diner, huurwagen en rechtstreekse vlucht h/t.

Gratis reisgids Madeira downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?