Ervaringen "Slagveld van Verdun autoroute"

62 ervaringen

- 2 maart 2020 - Evers Jan

Prima documentatie voor een groep bikers uit Rotselaar. De Thuisrijders Als jullie nog documentatie hebt, mag je dat altijd doorsturen. Met dank !

- 24 september 2019 - Leendert

Mooie route, de moeite waard.

- 21 september 2019 - Van Peel

Route werd heel goed uitgelegd!

- 27 augustus 2019 - Mario porte

De route’s waren zeer goed en informatie kan niet beter

- 29 juni 2019 - Sylvia

De reis naar Verdun ga ik binnenkort maken. Met alle historische informatie zal het zeker een interessant bezoek worden.

- 15 mei 2019 - Bettina

Het was een heerlijke route ... heel duidelijk en informatief .... altijd weer 👍

- 26 april 2019 - Jeanette Fitski-Balvers

Perfecte route. Dank hiervoor. We hebben de citadel bekeken, Douaumont, de loopgraven, kerkhof. Allemaal heel indrukwekkend.

- 25 januari 2019 - rita lemmens

Je zal nog tot september moeten wachten vooraleer ik een beoordeling kan geven. Ik wil heel goede informatie bekomen om een super verlofje samen te stellen. Wij zullen Verdun en Nancy bezoeken. Hetgeen ik ontvangen heb was zeer ruim om er een interessante rit van te maken. Bedankt op voorhand.

- 17 augustus 2018 - Leenders

Het was een super leuke reis! Misschien is het een idee om in de gids te zetten dat je bij de VVV kantoren een kaart kan kopen voor €25,- (volwassenen, kinderen is goedkoper.) waarmee je naar de 5 grootste bezienswaardigheden kan gaan. Fort Douaumont, Fort Vaux, Citadel in Verdun, het Memorial Museum en het Ossuarium. De Citadel is ook echt een aanrader, vooral met Kinderen (die audioguide is in het Nederlands)! De audioguides van de twee forten zijn ook aan te raden, maar wel in het Engels, Frans of Duits. Als je deze talen niet beheerst hadden ze ook een papieren route in het Nederlands. Deze is echter een stuk minder uitgebreid. Een andere eventuele tip is om aan te geven in de gids dat het erg koud was in de forten en de citadel. Wij waren er toen het buiten rond de 40 graden was, dus waren er absoluut niet op gekleed. Voor ons maakte het niet veel uit. Oudere of minder fitte mensen zouden misschien wel wat meer last kunnen hebben van de temperatuur verschillen. Een laatste tip is nog misschien om ook aan te kaarten dat er ook wandelroutes zijn aangegeven in de bossen bij de forten. Dan nog een kleine verbetering: Er stond ergens 2018 ipv 1918. Waarschijnlijk is het een autocorrect van de computer geweest. Wij hebben een leuke vakantie gehad, mede door deze route. Bedankt!

- 15 juli 2018 - ibelle

Deze route hebben we snel gedownload aangezien we in de buurt waren en nog een beetje tijd hadden. We hebben er van genoten en zijn van plan zeker nog eens terug te gaan om alles te bezoeken. Bedankt voor de mogelijkheid om zo iets te kunnen doen en op een gemakkelijke manier mooie dingen te ontdekken.

Gratis rondreis Slagveld Verdun downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?