Ervaringen "Lorraine - Lotharingen met Verdun, Metz en Nancy"

28 ervaringen

- 2 april 2022 - Bert Quaghebeur

Zoals gewoonlijk, deze gids heeft zijn doel bereikt, nl de streek verkennen en de honger naar meer aanscherpen dan andere toeristische gidsen.

- 19 augustus 2021 - Van De Slijke-Schollaert

Zoals steeds een zeer geslaagde reisroute. We bezochten Verdun, Metz, Nancy, Dijon en Chatillon-sur-Seine Zonder de reisgids hadden we zeker heel wat verborgen plaatsen gemist ! Steeds een aanrader !

- 11 augustus 2019 - Piet

We hebben de rondrit bij Verdun gedaan. Erg nuttig en handig, en je ziet de belangrijkste gedenkplaatsen. Fijn dat je met de auto deze tour kunt maken..

- 10 juni 2019 - Peter

Prima naslachboekje om een reis te maken en te bezoeken.

- 9 juni 2019 - Valentin Vanvoorden

Door middel van de reisgids hebben we een meerdaags bezoek in de streek rond Verdun en Metz kunnen voorbereiden. De tips waren goed voor auto- en fietstochten en enkele stadswandelingen.

- 30 november 2018 - Wim bossard

Kan niet wachten om deze rit te maken !

- 29 november 2018 - Wim bossard

Ik heb drie van de gidsen gedownload. Geweldige hulp bij het plannen van vacanties !

- 12 november 2018 - FritsLeurs

Duidelijke gids met mooie bezoekplekken

- 12 november 2018 - Sandra

Wij hebben vooral gebruik gemaakt van de stadswandelingen in Metz en Nancy. 2 mooie steden met prachtige architectuur. Echt de moeite. Niet overdreven druk en vooral steden met toffe terrasjes en een gezellige sfeer. Ook tijdens de herfstvakantie. De herfstkleuren (vooral in Metz) maakten er iets bijzonders van. Door de wandelingen te volgen hebben we veel pareltjes ontdekt die we anders zeker zouden gemist hebben en de uitleg erbij was heel interessant. Veel mooie foto's kunnen maken. Kortom een geslaagde reis. Bedankt voor de gedetailleerde wandelingen.

- 4 november 2018 - Luc Laenen

Schitterende gids!

Gratis rondreis Lorraine downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?