Volledige reisgids kopen voor € 10

De rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Roadtrip Kroatië, autoroute langs alle bezienswaardigheden + kaart"

72 ervaringen

- 23 mei 2019 - Leagre Karla

Supergoed, overzichtelijk, direct zin om te vertrekken !

- 23 mei 2019 - De Meyer Geert

Zoals altijd. Overzichtelijk en handige reisgids

- 19 mei 2019 - Terwingen Roger

Daar we mei volgend jaar 2 a 3 weken door Kroatië willen trekken met de auto vond ik de gids tot nu toe zeer interessant maar ik heb nog maar oppervlakkig gekeken. Maar zal zo wie zo ons helpen bij ons vertrek! Weet zeker dat het ons zal aanstaan Gr,Roger. Bedankt!

- 7 mei 2019 - Kvdb

Ideaal om je eerste reis naar Kroatië te plannen, ik gebruik dit als basis voor onze reis deze zomer! we kijken er alvast naar uit!

- 26 april 2019 - astrid hensen

Zeer uitgebreide en duidelijke reisbeschrijving, ben zeer tevreden

- 22 april 2019 - jongsma

duidelijke informatie, prima reisgids

- 15 april 2019 - Kathleen

De preview was zeker de moeite en heeft me aangezet om de volledige reisgids te kopen! We gaan deze zomer een roadtrip maken door Kroatië en deze route sprak me direct aan, want zo hebben we meteen alle hoogtepunten in 1 reis. De ideale gids dus om je reis voor te bereiden!

- 10 april 2019 - Silke Sijmons

Zeer leuke reisgids! Goede uitgebreide voorstelling van wat er allemaal aan te raden is om in Kroatië te doen. Zeker een aanrader om te bekijken! :D Ook leuk dat er tips worden gegeven over lekkere eetgelegenheden en gezellige plaatjes om iets te drinken!

- 21 februari 2019 - Ann Verelst

Wij plannen in april een rondreis Kroatie: combi kampeerbus + fiets. We hebben ons laten inspireren door deze rondrit: combinatie van natuur en cultuur op een eenvoudige manier gebracht. Prima!

- 20 februari 2019 - STOFFELEN INGRID

Kroatie is zo mooi van natuur. istrie doet ons aan italie denken. gezellige stadjes waar s avonds de mensen allemaal buiten komen. split en trogir hebben vele mooie monumenten van vroeger en trogir ligt op een schiereilandje. we hebben genoten van kroatie. we gaan zeker nog terug. de mensen zijn er super vriendelijk en behulpzaam

18- of 22-daagse rondreis Kroatië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina

18- of 22-daagse rondreis Kroatië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina
  • Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro in één rondreis
  • Verblijf in comfortabele hotels inclusief 5x diner!
va. € 1413

Meer info en boeken

10-daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië

10-daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië
  • Istrië, Opatija, Dalmatië, Plitvice en Zagreb
  • Veel afwisseling: zee, meren en cultuur!
  • Verblijf in comfortabele hotels
va. € 739

Meer info en boeken

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië
  • Eerst tien zwembaden, dan de zee
  • Eerst het groene Slovenië, dan Kroatië
  • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen in Kroatië
va. € 589

Meer info en boeken

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?