FB

Ervaringen "Gironde rondreis langs Bordeaux en Saint-Emilion (route + kaart)"

14 ervaringen

- 15 december 2018 - An van leemputten

ziet er veelbelovend uit, maar is pas voor komende zomer...ik verzamel graag goed op voorhand zoveel mogelijk informatie om een geslaagde vakantie te plannen. Ik heb al dikwijls gebruik gemaakt van jullie aanbod! Is nog nooit tegengevallen. Top!

- 15 december 2018 - Bart v.d. Boogaard

Ziet er zeer interessant en leuk uit

- 6 mei 2014 - maertens hilde

Is voor komende zomer. Vind alleen jammer dat er niets over Bourg en omstreken bijzit + (nog) niets over baai van Arcachon en Landes

- 23 oktober 2012 - Wilfried van Hamme

Ervaring heb ik nog niet, maar de route ziet er zeer veel belovend uit. We gaan die zeker doen. Wat ik ook zeer interessant vind is de verwijzing naar camperplaatsen. Want wij doen jullie routes steeds met een camper. Zo zou het zeer interessant zijn indien bij een bezoek aan een stad er een verwijzing zou opgenomen worden waar je eventueel met een camper kan parkeren (niet persé slapen)

- 12 oktober 2012 - Etienne Dewolfs

Wij hadden een week uitgetrokken (eind september)voor een bezoek aan Bordeaux en de wijnstreken in de omgeving. Dit bleek te kort te zijn. Aan de hand van de gegevens hebben we de stadswandeling van Bordeaux gedaan. Prachtig...zeker een aanrader. Bezoek aan een wijndomein is moeilijk te realiseren als je niet in groep zijt. Wij hebben ons ingeschreven voor een bezoek aan twee wijnkastelen. Dit kan in de "Office de Tourisme". Zeker doen!

- 24 juni 2012 - Elza Peels

We zullen zeker de route eens doen,dan met de moterhome ,zal zeker lukken zo te lezen Hartelijk bedankt voor al de informaties,heel leerrijk

- 5 maart 2012 - Therese Durnez

We plannen deze route te volgen half september, en met al deze informatie op zak kan het alleen maar meevallen

- 26 februari 2012 - Kempenaers Eddy

We gaan al jaren naar de streek (Soulac-sur-mer)meestal om te fietsen (pistes cyclabe), de rondrit zullen we er dit jaar bijnemen.

- 17 januari 2012 - FL

We plannen om de streek te bezoeken in juni. De rondrit lijkt een goed uitgangspunt om de verschillende bezienswaardigheden goed te plannen.

- 30 december 2011 - Verstraeten Walther

Intressante streek, ik hoop die streek volgend jaar eens te bezoeken. Kan dan best de nuttige informatie gebruiken.

Gratis rondreis Gironde downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?