Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute Luxemburgse wijngaarden langs de Moezel + kaart"

47 ervaringen

- 25 september 2016 - Ans

Mooie route, heel compleet en als altijd een heel duidelijke beschrijving

- 12 juli 2016 - Vercammer

Heel toffe route Oppassen voor een maandag , veel gesloten zelf in juli Aanrader Luxemburg kaart kopen voor fam. 28 euro voor 2vol en 3kids Dan zijn veel locatie gratis te bezoeken. Mooie route Lekkere wijnen

- 12 juli 2016 - Vercammer

Heel toffe route Oppassen voor een maandag , veel gesloten zelf in juli Aanrader Luxemburg kaart kopen voor fam. 28 euro voor 2vol en 3kids Dan zijn veel locatie gratis te bezoeken. Mooie route Lekkere wijnen

- 25 augustus 2015 - Lieven Debrabander

Super leuk traject met de fiets. Ideaal om de actieve vakantie "klein Zwitserland" in Luxemburg af te sluiten.

- 11 april 2015 - Magda Van Daele

De route lonkte,maar het weer wilde niet mee. De ganse dag in de regen rijden zagen we niet zitten , dus deden we binnenactiviteiten. Maar de zomer moet nog beginnen. Dus later proberen we het nog eens

- 13 februari 2015 - Koen

Wat een aangename route: duidelijk genoeg omschreven en een mooie streek! Het begint bij de samenvloeiing van Sûre en Moezel en dan rij je bijna constant vlak naast de Moezel en aan de andere kant de wijnranken. Zeker wijn proeven (en kopen!). De extra uitleg (pagina 6) over de Luxemburgse wijnen en crémants is een leuke extra en informatief. Daarna de wandelroute door Luxemburg stad gedaan, langs de historische hoogtepunten: zeker ook aan te raden. Dus: great!

- 10 oktober 2014 - Verhaert

Het is een zeer duidelijke route die zeer gemakkelijk te volgen is,een goede baan langsheen de prachtige natuur, overal waar je kijkt zie je de druiven hangen(september).De Luxemburgse Moezel is naar mijn mening mooier dan de Duitse, het verschil is groot.Ik wist niet dat Luxemburg zo mooi was!Deze route is zeker en vast een aanrader!Voor de volgende uitstap ga ik terug op deze site een route opzoeken, zo gemakkelijk te volgen!

- 3 september 2014 - J.v.Oosterhout

mooie route, bewegwijzering volgens routekaart klopt perfect. Langs de route zijn diverse mogelijkheden om even stoppen voor een kop koffie of een hapje. Een aanrader om te doen.

- 23 juli 2014 - Leblicq

Wij hebben maar een stukje van de route gedaan, maar ze staat bovenaan onze lijst "to do"

- 8 mei 2014 - anno en Tanya

Het weer was uitstekend.We hebben de route gereden en genoten van de plekjes die jullie hebben aangeraden. Bedankt daarvoor. Het wijnhuis Bernard Massard is ook geweldig om te bezoeken.Je word rond geleid door man met grote snor, uitstraling als echte wijnman, die je alleen maar in films ziet. En de wijn die je kon proeven. Perfect.Luxemburg is ook een geweldige mooie stad, nadeel parkeren is heel erg duur.

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Centraal gelegen tussen Echternach en Luxemburg-stad. Goede klantenscore 8,3/10. Prijzen inclusief ontbijt. Gratis WiFi en gratis parkeren. Hotel met restaurant. Personeel spreekt Nederlands.

Gratis preview reisgids GH Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?