Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute Luxemburgse wijngaarden langs de Moezel + kaart"

68 ervaringen

- 14 maart 2022 - mw. B. Deppe

Een hele duidelijke en overzichtelijke route. Super!

- 29 september 2021 - De Zitter Guido

prachtige reisroute knap in beeld gebracht en zeer goed te volgen !

- 26 juli 2021 - Roger Van Hooydonck

Schitterende streek ! Reisroutes is een uitstekende gids !

- 2 juli 2021 - Luc Vandekerckhove

Perfecte gids als voorbereiding van elke reis. Je kan op voorhand bepalen wat je zeker wil gezien hebben tijdens je vakantie. Top!

- 30 juni 2021 - Marianne

Goed en heel overzichtelijk met leuke wandelroutes…

- 24 mei 2021 - Jan Gerris

Het GH Luxemburg in de lente - zelfs met nogal buiïg weer - is een onvermoede parel en verdient zeker een rustig bezoek. Ik heb de hele wereld gezien en was nu verplicht door Corona om "thuis" te blijven - een echte beproeving. Maar deze enkele dagen in Belgisch Luxemburg en in het Groot-Hertogdom waren een zeer aangename ervaring. Mede dank zij deze uitstekende gids, waarvoor veel dank. Ik ga er - ook zonder Corona - zeker terug!

- 31 juli 2020 - Daniel

Heel goede gids om zeker de moezel in Luxemburg mee te verkennen en de streek produkten te proeven!

- 2 maart 2020 - C.C.M. Siep-Wissink

Het ziet er allemaal perfect verzorgd uit ! Wij hebben er nu al helemaal zin in om Luxemburg hiermee te gaan ontdekken.

- 26 januari 2020 - Van Orshagen Marianne

Wij hebben de autoroute Luxemburgse wijngaarden alvast goed bestudeert en zijn van plan deze in het voorjaar te rijden. Je hebt zeker geen dikke en dure reisgidsen nodig, reisroutes.be zorgt ervoor dat je zei het beknopt toch heel wat belangrijke informatie krijgt.

- 4 november 2019 - Francis CEULEMANS

Bondige duidelijke ,bruikbare gids

Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 3-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

Gratis preview reisgids GH Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?