FB

Ervaringen "Rondreis Jura en Haute-Saône in de Franche-Comté met de auto"

- 16 oktober 2018 - Frans Cools

Bedankt voor de gids.Ik ben gids en reisleider en we hadden reeds een reis naar de Jura. Bij het raadplegen van de me toegezonden gids komen er heel wat mogelijkheden bij en....we zullen en dankbaar gebruik van maken. Eerlang plannen we onze reis voor in de zomer maar vooraf gaan we zeker op prospectie.Bedankt

- 13 december 2017 - DE MEY Marie-Claire

Het is een hele mooie streek. Deze wordt heel goed uitgestippeld in deze rondreis. Er wordt op plaatsen gewezen waar je anders niet zou komen. Heel veel nuttige tips. Deze streek is misschien niet toeristisch maar wel de moeite waard. Dit is mij heel duidelijk geworden door jullie beschrijving en tips. Ik vind de reisroute een dikke "prima" waard.

- 27 juli 2017 - Bob

Zoals gewoonlijk TOP

- 27 april 2017 - Wil

Ter voorbereiding op onze vakantie naar Frankrijk deze rondreis gedownload. Geweldig hoe je dan geattendeerd wordt op bijzondere plekken. Ook nu hebben we hier van genoten. Een aanrader.

- 4 augustus 2016 - Sigrid

Zeer goede wandeling langs alle voornaamste gebouwen van de stad. Zeker aan te raden voor begeleiding bij een citytrip.

- 29 januari 2016 - Daniël

Het is een mooie en interessante route reeds een gedeelte ervan gedaan en is zeer goed mee gevallen mogelijk in de zomer de rest van de route ziet er zeer goed uit ,en ik ben nog nooit verrast geweest

- 16 december 2015 - Glorieux Ghislain

Prima, en een uitleg om u tegen te zeggen.

- 15 december 2015 - Vanacker Albert

ja, de opgegeven reisroutes zijn altijd super goed en compleet. De randinformatie is een goede gids op je trip. Het is al jaren dat ik iedere keer jullie reisroutes raadpleeg en iedere keer is het een hele ervaring hoe compleet de info is. Deze reisroute heb ik aangevraagd ter voorbereiding van mijn volgende reis. De recentste reisroute die ik van jullie kreeg was de Rhône met Lyon en Avignon en de uitleg en de uitstappen waren supergoed. Met de bijgevoegde wandelkaarten zie je gewoonweg de bijzonderste bezienswaardigheden. Oprechte dank.

Gratis rondreis Franche-Comté downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?