FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Dag 1 met Monschau zit in de gratis reisgids

Ervaringen "Autoroute // Motorroute door de Noordeifel + kaart"

143 ervaringen

- 9 juli 2018 - Jan en Bea Klepper

Goede en duidelijke reisgids. We hebben de wandeling in Monschau gedaan. Leuk om iets meer te weten over Monschau. Dit in een vrij korte tijd visueel te krijgen. Dank.

- 4 juli 2018 - Jan Van Den Briel

Autoroute gids heeft mij perfect geholpen bij het uitstippelen van mijn verblijf aan de rijn. Heb hierdoor verblijven vast gelegd dagen Sankt Goar en dagen Koningswinter. Nogmaals bedankt. Zeer goede gids.

- 25 juni 2018 - janl

Mooie streek, mooie duidelijke route, wat moet een mens nog meer hebben. Dank U wel.

- 19 juni 2018 - Eddy

De Eifel gids kwam als geroepen, midden juli vertrekken we naar de Eifel , niet zo ver van huis , maar het is beslist de moeite , dat heb ik opgemerkt , dank zij de duidelijke Eifel gids .

- 19 juni 2018 - maaike goddijn

Fijne gids en komt precies van pas omdat wij komende week voor 2 weken naar de eifel gaan. Leuk om plannetjes mee te kunnen maken

- 19 juni 2018 - Noël Gybels

Bruikbaar en overzichtelijk.

- 19 juni 2018 - Coby Otten

Prachtige routes, goed beschreven en steeds verrassend. Ik woon vlak aan de duitse grens in ons ook mooie Limburg, ben dus met de motor veel te vinden in de Eifel en met deze routes vinden we toch nog steeds plekken en plaatsen die we niet kennen. Altijd de moeite waard deze routes te downloaden.....Chapeau....

- 11 maart 2018 - Rita

We hebben inspiratie gevonden dankzij reisroutes en hebben de Rursee gevonden. Mooie omgeving en nog leuker omdat het gesneeuwd had en stevig gevroren had.

- 27 oktober 2017 - W Becks

Mooie route, vooral het Belgische deel vonden wij zeer de moeite waard.

- 6 oktober 2017 - c.v.d.weegen

Hebben maar een stukje van de route gedaan, maar monschau was meer dan de moeite.

Hotel Haus am See *** Noordeifel

Wandelvakantie Eifel 4 dagen in hotel 3*

Haus am See *** is prachtig gelegen aan de Obersee. Wandelarrangement incl. rugzakje met wandelkaart, 2x lunchpakket, transfer naar vertrekplaats wandeling. 4-daags verblijf in half pension.

va.155
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?