FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis veelzijdig Bretagne met de auto, route + kaart"

44 ervaringen

- 18 mei 2019 - Werner de Vogelaere

Wij nemen hem zeker mee voor als we deze zomer op de terugweg vanuit Spanje nog enkele dagen langs de kust van Bretagne cultuur willen opsnuiven.

- 14 mei 2019 - Monique Schepers

Wij zijn heel blij met de reisgids. De gids is van begin tot eind een prachtige leidraad voor onze reis naar Bretagne waar we nog nooit zijn geweest. Dank daarvoor! H.gr. Monique Schepers

- 30 april 2019 - Rien van Dartel

Helder, compact, kort en bondig, en geeft genoeg informatie over bezienswaardigheden en plaatsen om een inschatting te maken of iets wel of niet moeite waard is om te bezoeken. Handig om bij de hand te hebben.

- 8 april 2019 - Katty Persiau

Een fijne ervaring , telkens nieuwe plaatsen ontdekken. Het was niet meer nodig om uren aan zoekwerk te verspillen. Alles was zeer duidelijk, zeker een aanrader. Mvg, Katty

- 19 februari 2019 - De Hoon F

Zeer interessant om verder mijn uitstappen te plannen

- 19 februari 2019 - DD

al meermaals Bretagne bezocht, maar nog altijd kan je van de rondreizen van reisroutes iets opsteken

- 19 februari 2019 - Termote Mark

Reisgids vind ik top, wij hebben al meermaals reisgidsen via jullie gevolgd en telkens was onze mening dezelfde: schitterend!!!

- 19 februari 2019 - Dorien Mertens

Heel duidelijk, mooie route!

- 20 december 2018 - H.van de Meerakker

Wat ik ervan gelezen heb zag er veel belovend uit, alleen jammer dat je maar de eerste twee dagen krijgt, terwijl ik de indruk had de complete reisgids gratis te mogen ontvangen.

- 9 september 2018 - Christa

Was heel interessant !!! Bedankt

Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?